News

Horoscop Oana Hanganu. Care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie

22.04.2019 | 15:17
Horoscop Oana Hanganu Care este ziua norocoasa pentru fiecare zodie

Potrivit horoscopului prezentat de Oana Hanganu, în astrologia europeană, fiecare zi este patronată de o planetă, iar fiecare planetă patronează un anumit semn zodiacal. E clar că și norocul, pe lângă cel din partea planetelor, și-l face omul cu mâna lui.

Horoscop Oana Hanganu

Așadar, în fiecare zi poți încerca să devii un om mai bun, să fii un om blând cu cei din jur, iar cineva sau ceva, după cum gândește fiecare, va fi recompensat. E recomandat ca întotdeauna să facem pași spre a fi cea mai bună variantă a noastră.

Horoscop Oana Hanganu. Care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie
Care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie

Care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie

Ziua de luni este patronată de Lună, iar Luna patronează zodia Rac. Așadar, luni le aduce noroc Racilor.

Marți este o zi patronată de planeta Marte, iar Marte are sub ”aripi” zodia Berbec, dar și zodia Scorpion, așadar, ziua de marți este norocoasă pentru Scorpioni și Berbeci.

Miercuri este o zi patronată de Mercur, iar Mercur îi patronează pe nativii zodiei Gemeni, dar și pe cei aflați în zodia Fecioară. Astfel că, miercuri este zi bună pentru Gemeni și Fecioare.

Joi este o zi patronată de Jupiter, care pune stăpânire pe zodia Săgetător. De asemenea, planeta Jupiter este patronul tradițional al nativilor zodiei Pești, așa că ziua de joi este una norocoasă pentru Săgetători, dar și pentru Pești.

Vineri este o zi guvernată de Venus, care patronează nativii zodiei Taur, dar și nativii zodiei Balanță, așa că vineri este o zi perfectă pentru Tauri și Balanțe.

Sâmbătă este o zi a cărui patron este planeta Saturn, ce guvernează nativii zodiei Capricorn, dar și pe cei aflați în zodia Vărsător, așa că prima zi de weekend este foarte bună pentru Capricorni și Vărsători.

Duminică este o zi patronată de Soare. El patronează zodia Leu, așa că duminica le aduce noroc Leilor.