Life

Patru zodii pentru care manipularea este o artă. Nativii care nu sunt ceea ce par

Patru zodii ies în evidență la capitolul manipulare. Pentru acești nativi, care nu sunt ceea ce par a fi, dorința de a se juca cu sentimentele celor din jur este dusă până la rang de artă. 
23.01.2022 | 23:03
Patru zodii pentru care manipularea este o arta Nativii care nu sunt ceea ce par
Patru zodii pentru care manipularea este o artă. Sursă foto: Freepik.com
ADVERTISEMENT

Fiecare semn zodiacal se caracterizează printr-o trăsătură anume, însă patru dintre ele se aseamănă atunci când vine vorba de a-i manipula pe cei din jur.

În timp ce unele zodii preferă sinceritatea, altora le place să se joace cu sentimentele celor din jur. Patru nativi au dus manipularea la rang de artă și profită de câte ori au ocazia pentru a-și atinge scopurile.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care sunt semnele zodiacale care te pot manipula cu ușurință.

Patru zodii care nu sunt ceea ce par a fi

Gemeni

Cei care ocupă primul loc în clasamentul zodiilor duplicitare sunt nativii Gemeni. Cei născuți sub acest semn zodiacal mint cu ușurință și tot la fel de simplu își și schimbă sentimentele și deciziile.

Trebuie să ai mare grijă la ce îți spune această zodie, niciodată nu îți vei da seama dacă te minte sau dacă îți spune adevărul. După ce și-a atins scopul, prin manipulare, Gemenii își văd mai departe de obiectivele lor.

ADVERTISEMENT

”Jucatul pe degete” a devenit pentru acești nativi ca un job. Până nu-și văd interesul, Gemenii nu țin cont de nimeni și de nimic.

Rac

Emotivitatea de care dă dovadă un Rac este calea cea mai ușoară pentru a-i manipula pe cei din jur. Pentru a ajunge unde și-au propus, acești nativi sunt dispuși să joace la mai multe capete și să facă totul astfel încât să manipuleze pe oricine.

ADVERTISEMENT

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt cunoscuți pentru ușurința prin care își aleg cele mai potrivite cuvinte pentru a te juca pe degete.

Acești nativi sunt maeștri absoluți în manipularea prin cuvinte și lacrimi. Te fac să plângi și plâng la una cu tine până ce își vor atinge scopul, apoi găsesc o altă ”victimă”.

ADVERTISEMENT

Leu

Narcisiști din fire, nativii Leu știu cum și pe cine să folosească pentru a-și îndeplini planurile și pentru a face toată munca grea în locul lor.

Datorită faptului că se pricep de minune la cuvinte și dau dovadă de convingere, pentru acești nativi manipularea este o tactică la care apelează fără prea mult efort.

Cei din jurul lor sunt norocoși dacă se prind rapid de intenția unui Leu, astfel vor fi prinși în situații din care nu vor ieși câștigați cu ceva anume, ci doar folosiți.

Vărsător

Și Vărsătorilor le place să se joace cu sentimentele celor din jur. Imediat ce obțin ceea ce vor sau pe cine vor, acești nativi își pierd interesul și pornesc pe un alt drum.

Însă, dacă situația este inversă, Vărsătorii știu cum, când și ce să spună pentru a te întoarce din drum. Acești nativi te fac din cuvinte și te manipulează astfel încât să le cazi la picioare fără prea mare efort.

ADVERTISEMENT
Tags: