Life

Horoscop pentru 12 iulie 2020. Neti Sandu aduce vești bune pentru Balanțe. Adevăruri vor ieși la iveală

12.07.2020 | 11:44
Horoscop pentru 12 iulie 2020 Neti Sandu aduce vesti bune pentru Balante Adevaruri vor iesi la iveala
Horoscop pentru 12 iulie 2020. Neti Sandu aduce vești bune pentru Balanțe. Adevăruri vor ieși la iveală. foto: vaaju.com
ADVERTISEMENT

Ziua de 12 iulie 2020 vine cu multe surprize și vești bune pentru unii nativi. Neti Sandu atenționează Balanțele care se pot îndrăgosti fulgerător. Este o zi bună pentru plimbări și socializare.

Vibrația zilei este 3 și comunicarea este baza în toate demersurile pe care le faceți. Astrele vă îndeamnă să fiți vocali și să spuneți lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Este o zi în care multe lucruri nespuse sau ascunse vor ieși la iveală. Adevăruri pe care voi le-ați ținut secret sau alții le-au ascuns de voi vor fi mărturisite.

Horoscopul zilei de 12 iulie adus de Neti Sandu

Berbec

Veți primi ceva veşti pe care nu le-ați așteptat și vă vor surprinde plăcut. Posibil să apară cineva dispus să vă ofere stabilitate și șansa formării unui cuplu. Nu sunt excuse întâlnirile cu prietenii cu care veți petrece timp de calitate.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să vă întâlniți cu cineva care vrea să reînnodaţi o relație, să aveţi şi nişte activităţi recreative comune în timpul liber. Spre seară vă gândiți să puneţi în aplicare o idee mai veche şi o să vă mobilizaţi cu toţii să faceţi ceva de care să fiţi încântaţi.

Gemeni

Se poate să fiţi la început de drum într-o relaţie care o să vă aducă liniște și fericire în viață. Poate vă duceţi la o cununie religioasă şi o să fie un prilej să mai vedeţi nişte apropiaţi cu care nu v-aţi mai întâlnit dinainte de pandemie, de anul trecut poate.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva vă va bate la ușă. Este cel cineva la care visaţi de multă vreme şi lături de care vă doriți întemeierea unei familii. O stare de bunădispoziţie, o să vreţi să vă plimbaţi, să vă vedeţi şi cu vreun prieten şi să vă şi sărbătoriţi dacă e ziua voastră de naştere.

Leu

Aţi putea face o plimbare la cineva care locuieşte sau este în vacanţă la mare sau la munte şi o să schimbaţi aerul, peisajul şi vă puteţi întoarce până la noapte, dacă nu mai aveţi liber.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vrme vă cheamă pe la ei, poate şi în alt oraş şi o să reluaţi preocupările comune. Vi se vor realiza niște lucruri la care v-ați tot gândit în utima perioadă și v-au dat bătăi de cap.

Balanță

Se poate să vă iasă în cale cineva care vede în voi omul ideal pentru o relaţie şi o să fie seducătoare persoana, nu vă trebuie mult ca să vă îndragostiți. Vă veți simți atras ca un magnet. Nu este exclus să fie cineva din trecut.

Scorpion

Vine cineva de la drum lung şi o să rămână o zi, două pe la voi, sau plecaţi împreună pentru câteva zile. Se anunță un eveniment festiv, poate o cununie, în ciuda restricțiilor impuse. Poate fi ceva restrâns.

Săgetător

Comunicarea cu prietenii este reuşită, puneţi la cale diverse activităţi care să vă pună şi imaginaţia şi muşchii în mişcare, să vă daţi refresh total. O persoană npu apărută în peisaj vă dă ceva bătăi de cap.

Capricorn

Cineva la care ţineţi și vă gândiți intens revine după o perioadă de absență şi o să puteţi fi şi voi fericiţi. Apar noutăţi în familia voastră, vești bune la serviciu, poate o schimbare sau o avansare.

Vărsător

Nu este exclus ca sfârșitul weekend-ului să vă găsească într-o drumeţie sau într-un dus-întors la malul mării, la munte şi o să v-alegeţi cu o gură de aer proaspăt şi nişte locuri de neuitat.

Pești

Relaţia sentimentală se reactivează. Veți scăpa de senzația de abandon și singurătate. Vă veți simți mult mai bine în pielea voastră, pentru că apare cineva care vă va pune în valoare așa cum meritați.

 

 

 

ADVERTISEMENT