Life

Horoscop pentru întreaga primăvară, realizat de Camelia Pătrășcanu. Peștii obțin repede bani

Horoscop primăvară 2023: Camelia Pătrășcanu a realizat principalele previziuni pentru întregul sezon. Vin luni bune pentru mai multe zodii.
08.03.2023 | 19:30
Horoscop pentru intreaga primavara realizat de Camelia Patrascanu Pestii obtin repede bani
Horoscop pentru primăvară, realizat de Camelia Pătrășcanu
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai importante previziuni în horoscopul pentru întreaga primăvară, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK. Renumita astrologă are anunțuri mari de făcut pentru fiecare zodie.

Horoscop pentru primăvară, realizat de Camelia Pătrășcanu

Primăvara este una dinamică și foarte înflăcărată. Vom avea energie din plin, pentru că Jupiter este în Berbec. Sunt planuri pe care noi le vom concepe, vom stabili ce e bine pentru noi.

ADVERTISEMENT

E adevărat că punerea în practică a unor lucruri s-a tot amânat din toamna anului trecut. Încă mai cântărim până pe 25 martie, dar după aceea nu mai avem o scuză. Putem să recuperăm timpul pierdut. Bate vânt de libertate! Vom simți că avem suficientă putere să ne adaptăm, să venim cu soluții pe care noi le gândim și noi le implementăm.

S-a mai întâmplat ca Jupiter să ne dea aceste imbolduri în Berbec în urmă cu 12 ani. E adevărat că suntem preocupați de bani. Din 2018 sunt niște aspecte care ne tot îndeamnă cum obținem banii. Uranus în Taur ne îndeamnă să fim mai creativi, mai imaginativi. Putem să arătăm de ce suntem capabili nu doar la muncă.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o primăvară cu multe șanse de a pune planuri în aplicare. Ei trebuie să fie cei care să deschidă drumuri. Dacă ei au calculat bine și li se potrivește, să se bazeze pe propriile forțe, nu pe alții. E posibil ca tot ce inițiază să aducă repede bani. Din toate ideile, trebuie să selecteze acele idei care sunt rentabile din punct de vedere financiar.

Până pe 15 mai, Taurii vor încheia o etapă importantă a vieții lor

Pentru Tauri, primăvara începe cu calm. Până pe 15 mai, cam stau în expectativă. Urmăresc un loc gol lăsat de altul. S-ar putea să se elibereze de griji, de obligații. Până pe 15 mai, trebuie să închidă o etapă, să nu rămână cu restanțe, cu datorii. Vor porni pe un alt traseu, alt drum, după data de 15 mai. Unii pot spune brusc nu unui contract derulat până acum și pot porni pe o nouă cale.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, primăvara aduce distracție, voioșie. Descoperă ei un secret, o perspectivă din care văd realitatea. Fie abordează totul mai relaxat, fie, având mulți prieteni și relații bune își pot găsi pasiunile mai bine și mai repede cu ajutorul lor.

În cazul Racilor, primăvara accentuează direcția în viață. Au șansa să fie ofertați cu o funcție mai înaltă sau un loc de muncă mai bun. Asta îi va solicita mai ales după 15 aprilie 2023. Primăvara vine cu niște oferte foarte interesante. Au relații bune cu șefii și autoritățile. Au aplomb, au forță și energie. După 15 mai, sunt mai preocupați de starea de bine, de prieteni și nu de dușmani.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, e o primăvară aducătoare de schimbări de direcție și de sens. Dacă își doreau să se mute din țară, s-ar putea să renunțe. De asemenea, străinătatea și-ar putea deschide oportunitățile pentru ei, deci pot colabora cu persoane din afara țării. După 15 mai, aspectele sunt mai sucite. Dacă le convine, merg mai departe pe drumul ales, dacă nu le convine, nu merg.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot primi sarcini provocatoare

Fecioarele au un mare interes de felul în care sunt văzute de cei din jur. Vor să le fie văzute capacitățile și să fie apreciate. De asemenea, au nevoie de încurajări pentru ceea ce fac. Poate că sunt sarcini mai provocatori. Sunt capabile să facă lucruri mari, dar să fie apreciate. După 15 mai sunt perspective de câștig legate de drumuri și străinătate. Pot avea succes cu un proiect nou.

Balanțele trebuie să analizeze toxicitatea mediului profesional, în special în luna asta, martie. Vor avea glas în raport cu șefii și colegii lor. Vor vorbi despre corectitudinea unor contracte. După 15 mai, calculează ce câștigă și ce pierd dacă renunță la o anumită colaborare.

Scorpionii pornesc cu mult avânt la drum. Vor să facă lucrurile care le pică bine și le plac. Au o stare de îndrăgosteală față de viață. Simt că sunt pe un val bun și așa este. Eforturile vin mai ales în luna aprilie. Mulți Scorpioni pot avea sentimentul că recuperează timpul pierdut. Vor avea bucuria de a fi alături de cineva cu care lucrează. După 15 mai, sunt aspecte bune din punct de vedere relațional.

Săgetătorii încep primăvara cu discuții în familie. O persoană în vârstă poate sosi în casa lor și nu mai scapă de ea. După 20 martie, harta devine mai dinamică, mai scapă de poveri. Își fac timp, totuși, și de plăcerile lor. Pentru unii Săgetători, apare un interes pentru o pasiune de care nu s-au ocupat. Munca lor va fi una productivă.

Peștii sunt în formă de zile mari

Pentru Capricorni, primăvara aduce vești, informații pe care le culeg până pe 20 martie. Multă lume se plânge în fața lor. Au de rezolvat acte. Pentrun alții, primăvara aduce interes pentru studii, mai ales pentru cei trecuți deja de prima tinerețe. Au multe de rezolvat în casă.

Pentru Vărsători, crește interesul pentru bani. Sunt bani care nu sunt greu de obținut. Pot începe activități pe termen lung și le asigură veniturile. Unele planuri se pot schimba sau se pot îmbunătăți. Se pot deplasa pentru a bifa lucruri necesare pentru ei. După 15 mai, își trag puțin sufletul, pentru că aleargă mult în această primăvară.

Peștii sunt vizați direct. Sunt într-o formă bună. Au multe planete în semnul lor zodiacal și asta înseamnă multă energie. Vor ști cu cine să lucreze și ce să lucreze. Totul se bazează pe o autoanaliză lucidă și rece. După 20 martie, sunt interesați de bani și îi pot obține rapid. Au nevoie de bani. Trebuie să fie atenți să nu fie cheltuitori pentru că își doresc multe. După 15 mai, intră într-o perioadă de producție intelectuală. Cei care nu au suficientă cunoaștere, pot s-o acumuleze.

 

Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu,...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum de baie
Au plâns toți: Ibrahimovic s-a retras din fotbal! Fanii adverși i-au întrerupt discursul,...
Au plâns toți: Ibrahimovic s-a retras din fotbal! Fanii adverși i-au întrerupt discursul, dar au regretat imediat
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de...
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nicio şansă: a murit pe loc
Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui: Femeile sunt frumusețea, avem...
Gică Hagi, declaraţie de dragoste fabuloasă pentru soţia lui: Femeile sunt frumusețea, avem nevoie de ele în viață!
Andreea Bălan îi dă fatala lui George Burcea! Dar să vezi cu ce
Andreea Bălan îi dă fatala lui George Burcea! Dar să vezi cu ce
Premieră în SUA. Un deținut transsexual a obținut transferul la femei și va...
Premieră în SUA. Un deținut transsexual a obținut transferul la femei și va primi daune de 500.000 USD
Șoc la Palatul Buckingham! O bucureșteancă l-a dat în judecată pe Regele Charles....
Șoc la Palatul Buckingham! O bucureșteancă l-a dat în judecată pe Regele Charles. Ce a cerut instanței
Etnic român din Cernăuți, întors de pe front după 14 luni: „E șocant...
Etnic român din Cernăuți, întors de pe front după 14 luni: „E șocant când vezi cum, într-o secundă, un om sănătos a rămas fără picior”
Cât bănet! Smiley este cea mai bine plătită vedetă de la ProTV! Esca...
Cât bănet! Smiley este cea mai bine plătită vedetă de la ProTV! Esca nu ia nici prin sfert! Salariul URIAȘ pe care i-l duce Ginei Pistol acasă 😳😳😳
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Cea mai detestată zodie. Nativii sunt „manipulatori”, „infideli” și „nesuferiți”, printre altele
Tragedie aviatică! Un avion al cărui pilot nu răspundea la apeluri s-a prăbușit....
Tragedie aviatică! Un avion al cărui pilot nu răspundea la apeluri s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori
E GATA COŞMARUL pentru Halep! Sportiva e în culmea fericirii: O cunosc și...
E GATA COŞMARUL pentru Halep! Sportiva e în culmea fericirii: O cunosc și știu
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!