Life

Horoscop pentru luna octombrie 2021 realizat de astrologul Maria Sârbu. Ce se anunță pentru Fecioare și Pești

Horoscop pentru luna octombrie, by Maria Sârbu: a doua lună din toamnă vine cu surprize plăcute, dar și cu unele avertismente.
08.10.2021 | 12:35
Horoscop pentru luna octombrie 2021 realizat de astrologul Maria Sarbu Ce se anunta pentru Fecioare si Pesti
ADVERTISEMENT

Conform horoscopului pentru luna octombrie 2021, realizat de astrologul Maria Sârbu în exclusivitate pentru Fanatik, urmează o perioadă pe care mulți nu o vom uita repede.

Luna Octombrie stă sub semnul lui Mercur retrograd. Această toamnă a început cu multe certuri în cuplu. Această perioadă de retrograd va fi una deosebită și în rău și în bine; pe tema relațiilor și a raporturilor interumane, dar și în raportul cu natura, cu elementele, cu viața sau cu rutina.

ADVERTISEMENT

Vom avea până pe 19 Octombrie timp să înțelegem care sunt cele mai importante lucruri pentru armonia noastră psihică și intelectuală.
În primul rând vom avea nevoie de o bună înțelegere unii cu alții, de acorduri cu persoanele iubite și să reușim să facem echipă bună cu cei de acasă.

Horoscop pentru luna octombrie 2021 realizat de Maria Sârbu

Apoi vom repune în drepturi frumusețea și frumosul. Avem nevoie să regăsim ce este frumos în viața și în relația noastră. Unii dintre noi vor avea nevoie de mai multă bucurie, alții, de mai multe glume, de mai multă cultură, de mai multă satisfacție, iar alții de dreptate. Fiecare zodie va avea de găsit punctul de armonizare și de înțeles propriile nevoi în raportul cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Ca vitalitate va trebui să găsim și acolo un punct de echilibru tot raportându-ne la ceilalți. Nu trebuie nici să facem prea multe compromisuri, nici sa fim prea indiferenți la așteptările celorlalți. Trebuie să învățăm să menținem armonia la nivel intelectual în relația noastră și să ne înțelegem mai ușor, mai repede sau din priviri.

Vor fi penalizate acele persoane care cred cu tărie în individualism și în desprindere, detașare sau neasumare. În a doua jumătate a lunii se vor repara cupluri, relații, colaborări și se vor vindeca traumele celor care sunt învățați să fugă sau să respingă prea ușor.

ADVERTISEMENT

Nu este o lună a individualiștilor

Va trebui să vedem soluțiile unor bune comuniuni cu celălalt și să evităm afirmare individuală sau autonomia; va trebui să învățăm să fim 2. Iar cei singuri au nevoie să își găsească perechea.

Sănătatea poate să fie mai sensibilă în următoarele zone: coloană, cervicală, auz, rinichi, vezică urinară, vezică biliară și iritare, sau inflamații; inclusiv nervoase.

ADVERTISEMENT

Stresul și problemele de cuplu pot genera neplăceri sau epuizări. Ca de fiecare dată pe Mercur retrograd, banii vor veni mai împiedicat pentru cei mai mulți. Zodiile cele mai afectate: Berbec, Taur, Rac, Balanță, Capricorn, Pești. Probleme de sănătate: Taur, Scorpion, Pești.

Berbec

O lună de lecții de personalitate și de reproșuri de la persoana iubită. Ai nevoie de o autoanaliza serioasă prin care să înțelegi cât de important ești în viața celorlalți, dar și cât de importanți sunt ei în viața ta!

Sănătatea ta este sub semnul îmbunătățirii și vindecării până la final de an, dar grăbește-te pentru a preveni anul ce vine, când e posibil să ai neplăceri deja cronicizate.

Dragostea vine cu lecții, vine să te învețe să te deschizi și să fii disponibil, să anticipezi așteptările și nevoile persoanei iubite.
Femeile singure au șansa de a cunoaște un partener potrivit, dar relația va începe mai târziu.

Succesul este sub forma cadourilor și a aprecierilor, dar și ca oportunități profesionale. În a doua jumătate a lunii poți planifica drumuri frumoase și vei avea vești bune.

Taur

O lună de refacere și mai ales de restabilire și restabilizare. Ai nevoie de un plus de frumos în viața ta și de mai multă satisfacție în viața zilnică.

Trebuie să găsești soluții care îți aduc fericire și să te gândești serios la tine și la sănătate ta. În plus, ai nevoie de proiecte de muncă noi și mai ales de oameni noi, alături de care să desfășori proiecte frumoase.

Sănătate cu probleme din cauza stresului și a oboselii intelectuale. Ia o pauză de la rutină și schimbă-ți ideile. Dragoste cu satisfacții și parteneriatul tău își adună roade de toamnă. Bărbații singuri își vor găsi perechea.

Succesul tău vine prin ceilalți și prin oamenii pe care i-ai ales să îți fie aproape. Dar greul vine din tot felul de eforturi pe care trebuie să le faci și din tot felul de lecții pe care trebuie să le înveți. Încă vreo câțiva ani trebuie să te deprinzi cu noi moduri de interacțiune cu ceilalți și trebuie să te obișnuiești să faci parte dintr-un tot, dintr-o echipă, dintr-o societate. Ai nevoie să ieși din tiparul de până acum, acela care te făcea să fii special sau să faci notă discordantă!

Gemeni

O lună importantă pentru tine, ca tot acest final de an. Chiar dacă ești într-o perioadă plină de eforturi, ai să vezi că are ecou benefic și că îi vei duce dorul mai târziu peste ani.

Octombrie este pentru tine o lună de regăsire a puterii și a înțelegerii. Vei face multe și vei tria multe. Vei regăsi prieteni și vei rupe prietenii. Atenție la cei dragi, care pot avea nevoie de tine să le aduci armonia sau să îi susții.

Sănătatea ta este bună, mai degrabă cea psihică poate să dea semne de neplăceri, din cauza unor schimbări profunde prin care treci. Dragostea poate să fie pe un drum liniar pentru o parte dintre voi și pe un drum plin de pasiune pentru o altă parte dintre nativi. Femeile singure au parte de povești siropoase, dar pentru reușita lor va trebui să găsiți un mod convenabil de comunicare.

Succesul tău se scrie acolo unde ești cel mai bun; la muncă! Și în a doua jumătate a lunii va trebui să rescrii lista de obiective.

Rac

O lună de lecții de personalitate și de profunde transformări. Vor culmina cu luna Decembrie! Momentan trebuie să vindeci frustrările dacă vrei să ajungi pe drumul bun și dacă vrei să ai o carieră reușită. Ai nevoie să înveți comunicarea constructivă sau chiar artistică și ai nevoie de dialoguri benefice în familie.

Sănătatea ta este așa și așa, în funcție de arta personală; fie cu probleme cronice, fie cu oboseală, epuizare. Dragostea ta este plină de tensiuni și climatul din relație trebuie reechilibrat. Ai nevoie de un plus de armonie în toate dulapurile și în toate zilele.

Succesul vine prin prieteni și prin a face ceea ce simți și ceea ce te face să vibrezi. A doua jumătate a lunii îți poate aduce transformări profesionale.

Leu

O lună de nervi, enervare, consum intelectual și neatenție sau greșeli. Certuri interminabile și contradicții în cuplu. În mare parte toate aceste dialoguri tensionate vor avea final fericit pentru tine, deși tensiunile îți vor cere eforturi prin care să te menții în forma cea mai bună mental.

Va trebui să te gândești să mai urmezi ceva cursuri, iar Mercur retrograd îți șoptește: atenție la permis! Sănătatea ta este într-o continuă transformare, de ani buni încoace pentru că ești într-o perioadă lungă de renaștere personală și celulară.

Dragostea îți dă ultimele lecții și vei vedea că te ”obligă” să fii mai puțin în ego și mai mult în cuplu. Ai nevoie de bună înțelegere și la propriu și la figurat. Ori egoul nu poate să îți aducă satisfacțiile iubirii ci doar vanitatea distructivă.

Așadar fii atent la dragoste mai mult pentru a cultiva lucrurile bune. Altfel, lecțiile se vor întinde încă vreo 2 ani; și vei avea pe repeat aceleași lecții. Succesul tău este alături de cei dragi. Ai bucurii privind un bun imobiliar și spre final de luna bucurii în doi.

Fecioară

O lună de stres financiar și de lecții despre valoare, bunuri, posesii, avere, lux. Dar și despre asocieri pentru a crește gradul de satisfacție financiară. Ai nevoie, de asemenea, să îți aduci în viață un plus de frumos și rafinament, indiferent că acest pas te va costa ceva bani semnificativi.

În plus, atenție la certuri în cuplu din cauza banilor. Sănătatea ta este cu probleme ce par că își găsesc răspunsul. De câteva luni tot îl căutai, iată că finalul de Octombrie îți va aduce veștile bune. Doar tiroida, dacă există probleme deja, poate să rămână o problemă în continuare!
Dragostea ta nu suferă modificări majore încă până în Februarie 2022.

Succesul tău vine prin dialoguri satisfăcătoare și prin reușite în acte sau prin declarații de dragoste, pline de siropurile tale preferate! La final de lună pregătește-te de reușite profesionale!

Balanță

O lună de nervi, la propriu și la figurat. Ai nevoie de recentrare și de vertebralizare. Ai nevoie de tine și de atenție la propriile nevoi reale. Ești obosit intelectual, ești dezamăgit de lipsa de frumos, ești agasat de lipsa de stabilitate și ți-e dor de artă, de rafinament și de surse de frumos în viața ta. Mai caută în jurul tău ceea ce îți aduce cu adevărat zâmbetul în inimă.

Sănătatea ta este bună pentru moment, atenție însă din timp la probleme hormonale sau endocrine; va fi cazul anul viitor. Iar Mercur retrograd poate să genereze tot felul de somatizări din cauza stresului.

Dragostea ta poate suferi dacă spre final de lună vei vrea să te desparți de cei care sunt prea singuratici și indisponibili. Succesul tău vine prin câștiguri financiare și prin bucurii în investiții.

Scorpion

O lună de probleme, dar pe care le domini încă bine. Nu se vede prin ce treci, deși ar fi ideal să discuți pentru a evita unele neplăceri psihice. Lipsa de armonie interioară și dezechilibrele interioare îți trag un semnal de alarmă; atât în sănătate cât și în starea de bine. Trebuie să găsești răspunsurile care te ajută să faci pace cu tine.

Sănătatea ta spune: atenție la depresie, cronică! Dragostea ta nu suferă modificări pe parcursul lunii, dar vei simți alte energii după Noiembrie, vom povesti la timpul potrivit.

Succesul tău vin prin forțe proprii și prin motivare. Ai nevoie să înveți să fii fericit și până atunci să faci un efort de a ieși din profunzimea problemelor pentru a călători în ape mult mai luminoase. Finalul de lună poate să îți aducă schimbări la serviciu.

Săgetător

O lună de vise, de idealuri și de noi obiective pentru Săgetători. Trebuie să te privești serios pentru a ști care dintre dorințele tale sunt viabile și care sunt toxice și care imposibile. Pentru a le împlini pe unele dintre ele ai nevoie să înțelegi și să privești lucrurile prin ochii altora.

Sănătatea ta este pe un drum bun încă până în primăvara anului următor. Dragostea ta spune că nu poți iubi mai mult atâta timp cât nu te iubești pe tine și că trebuie să ai curaj în numele iubirii.

Succesul tău este iminent. Un final de 2021 plin de satisfacții, deja în derulare; dar, pentru că există unul, ai nevoie de eforturi și de resurse disponibile.

Capricorn

O lună de lecții de personalitate și probabil de frustrări. Ai probleme în cuplu și nu le vezi sau nu te uiți la ce trebuie. Fii mai deschis la nevoile persoanei iubite și lasă armonia să vă cuprindă. Ieșiți mai mult, căutați spectacole și ieșiri cu iz artistic. Sau tu personal, încearcă să îți pui mai mult în valoare latura rafinată a frumuseții tale.

Sănătatea ta este plină de semnale negative. Pe fond intelectual, o epuizare care îâi cere limpezime și soluții prin conștientizări. Pe de altă parte iubirea te ”roade” pe interior și îâi poate genera o oboseală la nivel celular, iar Mercur retrograd îți aduce și el alte tensiuni care te zdruncină din rădăcini.

Poate că undeva greșești și tu, motiv pentru care ți-e greu să te re-echilibrezi. Oricum lipsa de armonie se vede în starea sănătății tale și vina este la tine, nu la ceilalți. Anume, că nu poți stabili conexiunile naturale cu cei dragi; vezi unde este defectul!

Dragostea ta este pe lista de dorințe și poate să aducă emoții foarte intense, deja de câteva luni. Succesul tău vine prin creativitate.

Vărsător

O lună de nebunie, la propriu sau la figurat! Ai multe care se încurcă și deja te-ai obișnuit astfel, ba chiar ai satisfacții din originalitatea acestei perioade. De fapt ești pe un drum de haos care vrea să te centrezi în evoluție și să înveți armonia cu cei de care altădată te fereai.

Vei repeta lecția și anul următor, dacă momentan nu ești dispus să renunți la convingerile tale; nepotrivite social spune Mercur retrograd.
Sănătatea ta depinde de gradul tău de uzură și posibil să ai câteva sensibilităâi la nivel osos sau ceva alergii puternice pentru moment, atenție la virulența cu care te opui lecțiilor care vor să te schimbi.

Dragostea ta este plină de substanță și se pasiune, dar specific ție, să transformi totul în prieteni, nu știm anume cum stai de fapt în amor, mai ales pentru că îâi place să sfidezi normalitatea.

Succesul tău vine di popularitatea ta și din reușitele profesionale. Iar pe final de lună vei face pași mari, motivat și plin de determinare spre reușitele dorite. E ca și când îți faci norocul cu mâna ta!

Pești

O lună de renaștere la nivel profund, celular, psihic, psihologic, chimic chiar. Atenție la nevoia reală de armonie interioară și profund! Mercur retrograd îți va sublinia multe lipsuri la nivel mistic sau prin mijloace mistice. Dacă vrei să găsești răspunsurile cele mai potrivite îți recomand yoga și artă în scop de eliberare.

Sănătatea ta este puțin ”în pioneze” și pare că treci printr-o perioadă de cronicizare a unei probleme; sau chiar două! Dacă vrei să cari în spate bagajele trecutului sau dacă vrei să păstrezi reziduuri în organismul tău, atunci perioada poate fi una dintre cele mai toxice din viața ta. Altfel ai o soluție imediată: detoxifierea și eliminarea exceselor, indiferent pe ce plan.

Dragostea ta nu suferă modificări până în primăvara lui 2022. Succesul tău vine prin mentori și ghizi, persoane care te pot învăța și te pot ghida. Spre final de lună vei găsi unele rezolvări importante și da, ești aproape de foarte mari realizări.

ADVERTISEMENT