Life

Horoscop pentru luna octombrie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Taurii pot strica totul

Horoscop pentru luna octombrie, realizat de Cristina Demetrescu. Lucrurile sunt bune pentru aproape toți.
27.09.2021 | 11:56
Horoscop pentru luna octombrie 2021 realizat de Cristina Demetrescu Taurii pot strica totul
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop, cel pentru luna octombrie 2021, realizat de astrologul Cristina Demetrescu, vom avea parte de momente bune, însă din noiembrie totul se poate înrăutăți.

O să fie provocator să ne găsim echilibrul. Noiembrie va fi o lună cu blocaje. În octombrie va fi mai bine.

ADVERTISEMENT

Jupiter, Saturn, Pluton nu vor mai fi retrograde. Până pe 23 octombrie Soarele e în Balanță și vine cu efecte asupra tuturor.

Horoscop pentru luna octombrie 2021, by Cristina Demetrescu

Berbecii simt presiuni din partea altora. Vor fi atenți la problemele celorlalți. Berbecii își pot face planuri de călătorie.

ADVERTISEMENT

Taurii se grăbesc și pot strica lucrurile. Dacă strică lucrurile, trebuie să ia totul de la capăt. Trebuie să facă tot felul de sacrificii. Octombrie le aduce, totuși, bani.

Gemenii au parte de tot felul de momente frumoase în doi. Nativii de aer se focusează asupra iubirii.

ADVERTISEMENT

Racii au preocupări legate de casă, de cămin. Își pot rezolva probleme legate de acte.

Leii au alte tipuri de excese. Venus le trece pe zodia iubirii. Unii s-ar putea să renunțe la școală pentru că s-au îndrăgostit. Unii Lei se împiedică de o diplomă lipsă.

Fecioarele planifică multe vizite. Excesele se produc mai mult la nivel alimentar. Din punct de vedere profesional, pun lucrurile în mișcare unde au fost blocate timp de 5 luni.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să caute puțin echilibru, să recupereze din luna trecută. Trebuie să se ocupe de tot felul de lucruri.

Săgetătorii își îndeplinesc unele dorințe

Scorpionii trebuie să fie mai atenți la sănătate. Să nu își atragă conflicte, animozități, dușmani.

Săgetătorii au realizări în numele lor personal. Își satisfac anumite dorințe. S-ar putea să aibă lucruri făcute cu jumătăți de măsură.

Capricornii au o stare de liniște. E o perioadă de relaxare pentru ei. Se vor odihni mai bine și se vor ocupa de sănătatea lor.

Vărsătorii au planetele în zona idealurilor, a perspectivelor. Devin destul de populari și primesc multe cadouri. Sunt sub protecție și își pun planurile în aplicare.

Peștii îl au pe Venus în zona profesională, a numelui și a renumelui. Își întăresc marca, emblema, prestigiul. E o lună în care vor investi.

Previziunile Cristinei Demetrescu au fost făcute în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT