Life

Horoscop pentru perioada de Crăciun, marca Mihai Voropchievici. Zodiile de pământ dau de greu!

Mihai Voropchievici oferă primele previziuni astrologice pentru perioada de Crăciun! Află cum îți va merge în Ajun și în prima zi a Nașterii Domnului!
12.12.2022 | 10:46
Horoscop pentru perioada de Craciun marca Mihai Voropchievici Zodiile de pamant dau de greu
Horoscop pentru Crăciun 2022, marca Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

FANATIK oferă în exclusivitate previziunile astrologice pentru perioada de Crăciun! Anul acesta, potrivit astrologului Mihai Voropchievici, unele zodii vor avea de tras ceva mai mult chiar și în săptămâna Crăciunului, în timp ce altele se vor distra și vor deborda de energie.

Horoscopul de Crăciun, oferit de Mihai Voropchievici

Perioada cuprinsă între 19 și 25 decembrie 2022 va fi una cu totul extraordinară, este o perioadă a prorocirilor, a multiplelor învățături.

ADVERTISEMENT

În această perioadă plină de mister se întâmplă multe lucruri supranaturale. Toți îl așteaptă pe Moș Crăciun cu daruri. Suntem în pregătiri de sărbătoare și vrem să oferim cadouri cât mai grozave pentru cei dragi.

Este un timp plin de surprize. Colindele de Crăciun cu urări de bine pentru toată lumea aduc un sentiment de bunătate și spirit religios, căci vorbim despre nașterea lui Iisus Hristos.

ADVERTISEMENT

Avem parte de liniște sufletească, pe de o parte, și de bucuria nașterii Mântuitorului. În această săptămână, suntem activi pentru a dovedi că suntem capabil să punem în funcțiune tot ce ne-am propus, poate chiar de-a lungul întregului an!

Zodiile de pământ, puse la treabă chiar și în săptămâna sărbătorilor

Este perioada în care planeta Jupiter are o influență aparte, căci ne oferă sentimentul de bucurie, acel entuziasm atât de necesar pentru a avea un viitor plin de reușite! Saturn, pe de altă parte, ne face un pic mai serioși și mai concentrați, mai responsabili, mai independenți, ne aduce nițel cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Toate zodiile sunt implicate în toate activitățile, dar fiecare așa cum se simte mai bine.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) debordează de energie. Au o vitalitate aparte, de invidiat! Cele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) muncesc din greu. Ele trebuie să pună osul la treabă în continuare, însă le rămâne timp și pentru a se reconecta cu Divinitatea, deci e bine să mai treacă și pe la biserică.

Zodiile de aer întrețin atmosfera

Celelalte zodii se comportă după cum simt, dar și după impulsul pe care îl primesc de la Divinitate! Cu alte cuvinte, zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești), cele mai apropiate de spiritualitate, și zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) se ocupă de zona de divertisment și de voie bună.

ADVERTISEMENT

Cei născuți în această perioadă (cuprinsă între 19 și 25 decembrie 2022) au în ei o doză ceva mai mare de mister. Au multă intuiție, sunt studioși și credincioși. Sunt buni familiști, oameni de ajutor pentru ceilalți, acele persoane care nu vor să dezamăgească pe nimeni. Sunt și pricepuți la afaceri.

În Ajunul Crăciunului se fac tot felul de predicții, preziceri și se consultă runele pentru a afla ce urmează să primim de la Divinitate. Toate rugile și dorințele noastre sunt auzite și împlinite.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a...
Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire