Life

Horoscop pentru săptămâna 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu leii și la ce anume trebuie să se aștepte toți ceilalți

Horoscop pentru săptămâna 20-26 iunie 2022 oferit de Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu nativii din leu, dar și la ce anume trebuie să se aștepte toți ceilalți în raport cu ei
19.06.2022 | 19:34
Horoscop pentru saptamana 2026 iunie 2022 cu Camelia Patrascanu Ce se intampla cu leii si la ce anume trebuie sa se astepte toti ceilalti
Horoscop pentru săptămâna 20-26 iunie 2022, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Sursa foto - cameliapatrascanu.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a oferit horoscopul pentru săptămâna 20-26 iunie 2022. Trebuie să știți că urmează o perioadă în care se formează foarte multe conjuncții. Așadar, cu toții avem de-a face cu tot felul de energii care ne ajută să ne orientăm în viață.

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru 20-26 iunie 2022

Interesant este și că pe 21 iunie avem parte de cea mai scurtă noapte. Astrologic, intrăm în zodia Racului și sărbătorim ziua luminii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ziua de 24 iunie, ziua de Sânziene, este dedicată acestei sărbători, iar noaptea de 23-24 iunie este considerată a fi noaptea inspirațiilor

Berbec

Vorbim despre o săptămână minunată pentru Berbec. Și se întâmplă lucrul acesta chiar din primele zile. Există inspirație și entuziasm. Marți este o zi fantastică cu planuri și idei. Miercuri și joi înseamnă zile de bani. Gândesc noi metode și noi activități prin care pot să câștige bani. Sunt foarte eficienți, foarte creativi, găsesc soluții ingenioase. În weekend, sunt pe drumuri.

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să ştiţi că taurii încep săptămâna mai lent. Au preocupări legate de rezolvarea unor probleme ce le stau pe cap de multă vreme. Iau distanță și capătă o altă perspectivă asupra lucrurilor. Dacă doresc să acționeze într-un mod entuziast, poate e bine să stea un pic și să gândească, nu să ezite, ci să cântărească un pic mai bine efectele în timp, pe termen lung ale acțiunilor lor. Sunt foarte practici pe parcursul acestei săptămâni și în weekend. De asemenea, învârt ei lucrurile și scot bani.

Gemeni

Pentru Gemeni, socializarea sau relațiile sau prietenii sau suporterii ori colectivitatea care îi susține e foarte importantă și se bazează cumva pe oameni, alții decât cei din familie, cu care discută, vorbesc, cer sfaturi sau se inspiră din modelele de succes pe care le au în jurul lor. În tot cazul, se bizuie mult, mai ales la începutul săptămânii, pe acești susținători. Au multe lucruri de cântărit și de reflectat ca să nu piardă bani sau să acopere niște găuri financiare în a doua jumătate a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru Raci, primele zile ale săptămânii sunt grozave. Se simt în putere, știu ce au de făcut, au claritatea viitorului lor, indiferent ce zic cei din jur, și cumva, se lasă mânați de intuiție, de suflet, de conștiință, de steaua lor călăuzitoare și pot face niște lucruri grozave și pot lua decizii minunate. În a doua jumătate a săptămânii, sunt foarte practici, mai ales în privința relațiilor. Știu ce să ia bun de la fiecare. În weekend, își încarcă bateriile.

Leu

Leii sunt foarte preocupați și ei, mai ales în prima parte a săptămânii, în ceea ce privește actele, justiția, adevărul și dreptatea. Discută mult despre planurile lor sau își pun planurile pe cale și au nevoie, în acest sens, probabil, de autorizații sau de acte, pentru că-s foarte preocupați de aspectele juridice. În a doua jumătate a săptămânii, iau decizii mai practice, după ce s-au informat și implementează aceste hotărâri și, din nou, vin cu idei năstrușnice, cu surprize, dar și cu un mare curaj de a face ce n-a făcut nimeni până acum, sunt inovatori. În weekend, cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele în prima parte a săptămânii lucrează intens pentru a mulțumi pe cineva. Livrează mult și dau mult din talentele și activitățile lor, probează lucrurile pe care le știu, capacitățile pe care le au. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, în special, viața le face surpriză frumoasă, poate și prin persoane aflate la distanță. Pot fi daruri materiale, financiare, propuneri care pot duce la bani și drumuri, de asemenea, care pot duce la bani. Nu e numai drumul actelor, chiar pot face delegații, pot avea delegații sau pot face deplasări cu scop practic.

Balanță

Pentru Balanțe, o săptămână care începe sub marcaj relațional, persoane importante cu care conlucrează, discută, pot avea noutăți și primesc un imbold de la aceste persoane sau își caută un antrenor pentru a rezolva niște probleme care acum le stau pe cap. Cu alte cuvinte, au nevoie de imbold și de un impuls care vine din partea altei persoane, dar cu care pot conlucra. În a doua jumătate a săptămânii, miercuri după-amiază, joi și vineri, foarte benefice din punct de vedere financiar, nu datorită eforturilor lor, ci datorită partenerul de viață sau altei persoane pe care o stimulează și o ajută. Balanțele se sprijină mult pe ajutorul și colaborarea pe care le primesc în această săptămână.

Scorpion

Scorpionii muncesc mult în primele trei zile ale săptămânii și au viteză, trebuie să recupereze fie un timp pierdut, fie să nu lase timpul să treacă de când le-au venit ideile și până când le pun în aplicare. Au o echipă care pare sudată după cum arată harta lor, așa încât toată lumea lucrează în tandem, sunt foarte bine coordonați cu ceilalți. În a doua jumătate a săptămânii, întâlniri interesante cu propuneri interesante, dar nu se știu sorții, pentru că se pot gândi și ei, și ceilalți, se pot răzgândi de asemenea părțile. Însă ceea ce stabilesc le modelează destinul partenerial, deci urmează un anumit fir, în funcție de decizia pe care o iau acum și un fir cu desfășurare pe termen lung.

Săgetător

Imaginație și creativitate cât cuprinde pentru săgetători. Ei au parte de experiențe plăcute, se joacă, parcă sunt într-o recreație în primele trei zile ale acestei săptămâni și asta le prinde bine dacă au ceva de făcut bazat pe imaginație, creativitate. Interesant este că lucrează bine cu persoanele tinere sau copiii sau ei redevin puțini copii și se răsfață. Muncesc însă în a doua jumătate a săptămânii, vin cu forțe proaspete, tocmai pentru că s-au relaxat și de aceea pot vedea soluții pe care alții nu le văd.

Capricorn

Dacă ne raportăm strict la capricornii atunci aceștia sunt preocupați de siguranța lor la muncă, dar și acasă. Ca de fiecare dată avem parte și de încăpățânare. Evident, totul se întâmplă în numele unor principii pe care le apără și nu fac ușor schimbări. De data aceasta, capricornii aduc argumente. În a doua jumătate a săptămânii, se relaxează sau văd partea practică a unor schimbări, le îmbrățișează, vin și cu soluțiile lor și lucrurile se pot aranja.

Vărsător

În cazul lor, al vărsătorilor, se deschid drumuri. De fapt, ideile lor circulă foarte mult, ei discută mult și captează, receptează idei, soluții și sugestii. Unii pot face chiar mici investigații și cercetări pentru că vor niște răspunsuri. Pot lucra și cu actele, fie că sunt cărți, manuale sau contracte, e bine să se informeze și să le citească.

Pești

O altă zodie care este preocupată de bani în primele trei zile ale săptămânii. Doar că, în cazul lor discutăm şi despre aspecte fericite. Și da, bănuții apar dacă ei se agită pentru ei. Așadar, trebuie doar să dați din din aripi și să aratați tot ce știți, tot ce puteți să faceți. A doua jumătate a săptămânii vine cu idei – cum să pună, cum să se vândă sau cum să pună în cuvinte, în formule sau în proiecte, ideile și capacitățile lor și lucrurile cumva se descurcă, se deschid.

ADVERTISEMENT