News

Horoscop pentru Săptămâna Mare. Ce aduce “Luna Roz” pentru zodii

26.04.2019 | 18:00
Horoscop pentru Saptamana Mare Ce aduce Luna Roz pentru zodii

Luna Roz aduce schimbări pentru cele 12 zodii în perioada în care este Săptămâna Mare. Se pare că noua lună le dă o putere imensă nativilor și îi fac să se simtă extrem de bine. Unele parcă renasc din propria cenușă, altele își vor conștientiza puterile și după, motiv pentru care nu se vor mai reîntoarce la sentimentele și percepția din trecut. Luna Roz are o influență aparte asupra oamenilor. Iată schimbările prin care acestea vor trece!

Horoscop Săptămâna Mare. Cum sunt influențați nativii de Luna Roz?

Prima Lună Plină după echinocțiul de primăvară este extrem de importantă. Săgetătorii au parte de ceva confuzie, iar Leii trebuie să învețe să îți echilibreze viața personală care este în paragină.

În luna februarie este “Luna de zapada”, în luna mai este “Luna de lapte”. Numele celei de acum vine de la florile roz care apar în aceasta perioada. Cum vor fi influențate zozdiile în Sătpămâna Mare de către ea?

Horoscop Săptămâna Mare . Cum influențează Luna Roz zodiile?
Horoscop Săptămâna Mare . Cum influențează Luna Roz zodiile?

Berbec

Este momentul potrivit pentru a risca în dragoste. Acum este momentul să te lupți pentru cine dorești să rămână în viața ta. Nu lăsa ocazia să treacă pe lângă tine în ziua Lunii Roz, în Săptămâna Mare.

Taur

Cu toate că refuzi lucrul acesta, e mai bine să nu stai încăpățânat lângă anumite persoane. E necesar să-ți dai întâlniri, Luna Roz îți va aduce putere maximă.

Gemeni

Refuzi să crezi că extremele se atrag. Privește realitatea așa cum este ea și învață să te bucuri mai mult și să înveți cât poți despre tine. Poți întâlni persoana cu care să ai o relație de lungă durată.

Rac

Trebuie să faci tot ce-ți stă în putere să schimbi. Schimbarea îți aduce bine în perioada Lunii Roz. Sătpămâna Mare vine cu câteva probleme de încredere.

Leu

Ești pe cale să-ți pierzi capul din cauza persoanei cu care ai intrat într-o relație. Aceasta te va face să crezi că ți-ai pierdut timpul.

Balanță

Este momentul potrivit să îți îmbrățișezi alegerile și individualitate. În perioada Lunii Roz îți dai seama cât de important ești pentru tine.

Scorpion

Simți că trăiești! Meriți să te distrezi și să te simți bine. Zilele acestea este vorba despre tine, ieși din zona de confort și învață să te bucuri.

Săgetător

Ai o independență aparte, dar ai și anumite zile în care simți că ești mult prea confuz de tot și toate. Te ve întâlni cu o persoană cu care te vei distra de minune.

Capricorn

Ascultă-ți nevoile și învață să fii fericiti pentru lucrurile mici. Trebuie să știi că este în regulă să te lași dus de val câteodată.

Vărsător

Oricât ai încerca să schimbi o persoană, nu se poate. Ai discuții în contradictoriu cu cineva foate drag. Încearcă să nu te implici emoțional atât de tare. Totul se va rezolva.

Pești

Eși pe cale să întâlnești persoana care îți va schimba total viața. Luna Roz aduce schimbări importante în viața sentimentală.