Life

Horoscop pentru vara anului 2021 realizat de astrologul Maria Sârbu. Zodiile care dau lovitura

Horoscop pentru vara anului 2021: astrologul Maria Sârbu vine cu vești extraordinare pentru foarte multe semne zodiacale. Află ce urmează!
01.06.2021 | 10:16
Horoscop pentru vara anului 2021 realizat de astrologul Maria Sarbu Zodiile care dau lovitura
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop pentru vara anului 2021, oferit de astrologul Maria Sârbu, aduce o serie de elemente de noutate în viețile tuturor.

Următoarele trei luni pot fi definitorii pentru anumite semne zodiacale. Vara aceasta este, fără doar și poate, una perfectă pentru noi începuturi.

ADVERTISEMENT

În iunie, fiecare zodie va trebui să învețe o lecție de viață. Este o lună a contradicțiilor, una a evenimentelor neașteptate. În iulie, binele se va așeza în sufletul fiecăruia. August vine cu ceva mai multe capriciii, dar va fi o lună prietenoasă.

Horoscop pentru vara anului 2021 realizat de Maria Sârbu

Berbecii ar putea fi influențați negativ de eclipsa care va avea loc pe 10 iunie, fapt pentru care trebuie să fie foarte atenți. Pe plan amoros totul va fi frumos și efervescent. Acești nativi trebuie să renunțe la reacțiile din orgoliu, la primul impuls.

ADVERTISEMENT

Taurii vor primi lecții de personalitate în luna iulie, iar august este exclusiv despre distracție. Vara aceasta va fi una excepțională pe plan amoros pentru acești nativi de pământ.

Gemenii vor fi și ei influențați de eclipsa din 10 iunie. Nativii de aer vor fi nevoiți să se maturizeze brusc. Iulie vine cu câștiguri, iar august va fi cea mai dinamică lună.

ADVERTISEMENT

Racii vor fi răscoliți de anumite lucruri ținute până acum sub preș. Trecutul revine sub o formă sau alta în viața lor. Pe plan amoros, această vară va fi una destul de oscilantă.

Leii vor avea parte de o răsturnare de situație în viața lor care îi poate schimba brusc. August vine cu multe reușite. Este cea mai benefică lună pentru ei. Au mari oportunități de creștere.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să evite să reacționeze cu furie în fața anumitor evenimente. În iulie se relaxează mai mult, iar în august vor fi în formă maximă.

Balanțele au parte de multe revelații datorită eclipsei din 10 iunie. În luna iulie, vor fi îndeplinite anumite dorințe legate de cuplu. În august vor călători.

Vărsătorii se lovesc de incertitudini

Scorpionii au parte de renaștere intelectuală în vara anului 2021. Iulie este o lună foarte bună pentru cei care activează în sport. August le va aduce vacanța la care au visat toată viața.

Săgetătorii sunt încercați pe plan sentimental. Vor răsufla ușurat pe plan amoros după o serie de încercări prin care au fost nevoiți să treacă. În iulie obțin tot ce își propun.

Capricornii se stresează pentru nimicuri la începutul verii. Acesta e semnul că trebuie să se liniștească. August le aduce zâmbetul pe buze și baftă în toate.

Vărsătorii au parte de anumite situații incerte, iar unele îi pot afecta pe cei din jurul lor. Vara aceasta este una de investiții pe plan financiar.

Peștii se apucă de schimbat anumite lucruri prin casă. În iulie muncesc mai mult decât de obicei, iar în august au parte de armonie pe plan amoros.

 

ADVERTISEMENT