Horoscop weekend 17 septembrie! Fă-ţi cadou puţină linişte

O zodie trebuie să facă mai mult pentru ea! Realizează că trebuie să îşi ofere momente de linişte, de relaxare, dacă vrea să facă faţă în continuare solicitărilor din timpul...
17.09.2017 | 00:00
Horoscop weekend 17 septembrie Fati cadou putina liniste
ADVERTISEMENT

O zodie trebuie să facă mai mult pentru ea! Realizează că trebuie să îşi ofere momente de linişte, de relaxare, dacă vrea să facă faţă în continuare solicitărilor din timpul săptămânii.

BERBEC

Staţi cu urechile pâlnie la partenerul de discuţie, pentru că vă transmite nişte soluţii excelente la problemele care vă preocupă acum. El e detaşat de tot ce vi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care veţi putea să vă folosiţi de ele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru weekend 16 – 17 septembrie! Taurule, nu te juca cu nervii celorlalţi

TAUR

Nu vă jucaţi nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că aveţi o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia spre distracţie. Chiar dacă vă simţiţi bine în propria piele şi aveţi tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu aveţi alături oameni la fel de relaxaţi.

GEMENI

Banalul acestei perioade nu vă displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeaţi. Vă bucuraţi de prezenţa celor dragi care vă învăluie în gesturi calde de afecţiune. Treceţi prin locuri pe care le ştiţi pe din afară, în care vă place de obicei să vă petreceţi zilele libere, şi vă ocupaţi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor vă fac plăcere.

ADVERTISEMENT

RAC

Ar fi bine să vă aşezaţi în prim-plan şi să vă ocupaţi mai mult de dumneavoastră. Că mergeţi la un concert sau citiţi o carte, că vă duceţi la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur vi le oferiţi cu îngăduinţă se vor vedea imediat şi se vor traduce prin bună dispoziţie, calm, tonus ridicat.

LEU

De o vreme, pentru tine lucrurile se invart doar in jurul banilor si nu te mai intereseaza nimic altceva. Cumperi, vinzi, investesti, negociezi… iar la sfarsitul zilei numeri sa vezi cu ce te-ai ales. Fii atent si la cei din jur, i-ai cam lasat pe ultimul plan.

ADVERTISEMENT

FECIOARĂ

Vestea pe care o astepti de cateva zile, o primesti azi. Si nu suna rau deloc… Acum poti face ceea ce-ti doresti. Seara asteapta-te sa primesti o vizita.

BALANŢĂ

Stii bine ca graba strica treaba, dar nu ai incotro. Trebuie sa te misti repede astazi daca vrei sa reusesti sa faci tot ceea ce ai in plan.

ADVERTISEMENT

SCORPION

Esti foarte aglomerat si timpul disponibil ti se pare din ce in ce mai putin. Chiar asa si este. Ai nevoie de ajutorul cuiva, asa ca cere-l. Doar asa vei reusi sa ajungi si la intalnirea programata pentru seara.

SĂGETĂTOR

Stii ca ai facut ce trebuia si nu ai chiar nimic sa-ti reprosezi. Nu-i lua in seama pe cei care incearca sa te faca sa crezi contrariul. E vorba doar de invidii marunte.

CAPRICORN

Ultima data cand ai luat o decizie in pripa ai platit destul de mult, asa ca ti-ai invatat lectia. De data asta o sa analizezi in detaliu toate aspectele inainte sa hotarasti ce faci.

VĂRSĂTOR

Ti se iveste ocazia sa faci ceva ce iti doresti de mult timp. Esti multumit si asta te ajuta sa treci cu zambetul pe buze peste niste momente mai grele ale zilei. De fapt, de fericire nici nu realizezi ce se intampla in jurul tau azi.

PEŞTI

Gandeste-te bine inainte sa accepti provocarea cuiva din anturaj. Chiar daca la prima vedere ti se pare o banalitate, vei vedea ca in realitate lucrurile nu stau chiar asa. Fii atent mai ales la detalii.

ADVERTISEMENT