Life

Horoscop pentru ziua de marți, 22 decembrie 2020. Balanțele decid să nu mai tacă

22.12.2020 | 02:00
Horoscop pentru ziua de marti 22 decembrie 2020 Balantele decid sa nu mai taca
ADVERTISEMENT

Horoscop pentru ziua de marți, 22 decembrie 2020: cea de-a doua zi a săptămânii vine cu momente decisive pentru mai multe zodii!

Berbecii au parte de o zi cu soare, chiar dacă afară va fi mai mult noros. Au parte de câteva surprize din partea celor dragi și se simt extrem de confortabili în preajma oamenilor.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puși la treabă și dovedesc de ce sunt capabili. Reușitele de la finalul zilei îi vor convinge că a meritat tot efortul pe care l-au depus.

Gemenii sunt cuprinși de melancolie și iau tot felul de decizii la impuls, la prima emoție. Poate că ar fi cazul să se destăinuie în fața unor persoane de încredere, a unor oameni cu simț critic.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru marți, 22 decembrie 2020: Scorpionii prețuiesc clipa

Racii se concentrează asupra activităților casnice și sunt în toi cu pregătirile de Crăciun, chiar dacă anul ăsta sărbătorile vor fi destul de ciudate din cauza pandemiei.

Leii stau toată ziua pe telefoane. Sunt sunați și sună la rândul lor în stânga și dreapta pentru a rezolva anumite probleme urgente.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au parte de o zi plină de revelații din toate punctele de vedere. Își regăsesc acea determinare în locuri unde nu s-ar fi așteptat.

Balanțele nu mai au de gând să ascundă mizeria sub preș și vor vorbi mai răspicat ca niciodată, indiferent de câte victime colaterale ar putea exista.

ADVERTISEMENT

Scorpionii învață să prețuiască fiecare clipă și asta datorită anumitor prieteni care le sunt aproape acum când le e destul de greu mai ales din punct de vedere financiar.

Vărsătorii încep o poveste de iubire nouă

Săgetătorii își fac griji cu privire la starea de sănătate a unor persoane din familie, dar ar fi cazul să se liniștească. De multe ori spaima e mai cumplită decât realitatea.

Capricornii au multe drumuri de făcut pentru a rezolva câteva chestiuni legate de facturi, împrumuturi ori alte dileme bancare.

Vărsătorii vor să fie liberi și se lasă purtați de valul iubirii. E o zi în care pot avea o întâlnire specială cu cineva. Cine știe, poate se va naște o frumoasă poveste de amor.

Peștii au de făcut o serie de reparații prin casă, dar și în sufletul lor. E indicat să nu își mai neglijeze interiorul.

 

ADVERTISEMENT