Life

Horoscop pentru zodia Fecioară. Ce îi rezervă destinul până la sfârșitul primăverii

01.04.2021 | 10:55
Horoscop pentru zodia Fecioara Ce ii rezerva destinul pana la sfarsitul primaverii
Zodia Fecioară. Foto: numeroly.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are parte de o primăvară de foc! Schimbările pe care le-a început încă din primele zile ale lui martie vor aduce anumite cumpene pe care va reuși să le depășească.

Principalul sfat pentru zodia Fecioară în horoscopul primăverii este să nu se panicheze, să nu renunțe la visele lor oricât de multe impedimente ar apărea pe parcursul drumului.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii aprilie, Fecioarele încep tot felul de investigații legate de corpul lor pentru a scăpa de anumite temeri și își schimbă atitudinea și față de cei din jur.

Zodia Fecioară în horoscopul primăverii

Intră într-o perioadă a circumspecției și analizează totul cu mai multă atenție, căci de data asta au nevoie de certitudini și nu de scenarii care mai de care mai apocaliptice.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui aprilie le aduce momente de respiro, așa că au timp să se redreseze din toate punctele de vedere. Observând totul cu calm și luând decizii bine cântărite vor reuși să depășească anumite probleme.

Prima jumătate a lunii mai va aduce vindecare spirituală pentru persoanele născute sub acest semn de pământ. Au de făcut anumite concesii și n-ar fi rău să se implice în acțiuni umanitare, mai ales că se află într-o perioadă sensibilă, în care pot ajuta foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Scapă de temerile nejustificate abia în luna mai

Crește nivelul de empatie al Fecioarelor față de semenii lor mai ales după data de 10 mai, când se creează niște contexte astrale care le transformă în salvatoare pentru cei care au nevoie fie de un cuvânt bun sau chiar de bani.

A doua jumătate a lunii mai vine cu finalizarea procesului început în martie, deci lucrurile încep să prindă contur abia după data de 20 mai.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin mai sigure pe sine și primesc răspunsuri tot mai bine în legătură cu evoluția anumitor probleme cu care s-au tot confruntat în acest timp, multe dintre probleme induse de temeri nejustificate.

Așadar, până la sfârșitul primăverii, Fecioarele vor trece prin tot felul de etape care le vor ajuta să se reconstruiască din temelii. Cele mai bune lucruri se anunță pentru ele abia din luna iunie.

 

ADVERTISEMENT