Sporturi

Horoscop pentru zodia Leu. Cum arată lunile aprilie și mai. Ce surprize îi aduce primăvara asta

31.03.2021 | 17:11
Horoscop pentru zodia Leu Cum arata lunile aprilie si mai Ce surprize ii aduce primavara asta
Zodia Leu în horoscopul primăverii. Foto: horoscope.tips
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, primăvara acestui an va fi una plină de surprize, de peripeții, de evenimente în urma cărora vor fi mai puternici și mai pregătiți pentru anumite situații ale vieții.

Leii nu au început anul cu dreptul, însă se arată lucruri bune pentru ei mai ales spre finalul primăverii, undeva în a doua jumătate a lunii mai.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc au de făcut o serie de schimbări importante pe plan profesional. Felul în care se raportează la colegii lor de muncă nu le aduce mari beneficii, așa că au nevoie de o altă perspectivă, de o altă abordare. Poate că e suficient doar tonul.

Zodia Leu în horoscopul primăverii

Prima jumătate a lunii aprilie va fi una incertă pe planul carierei. Leii nu vor să mai cedeze, să mai facă anumite compromisuri. Tocmai de asta s-ar putea să nu mai aibă parte de susținerea pe care și-au dorit-o.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii aprilie vine cu anumite soluții pentru problemele pe care nu au reușit să le rezolve până pe 15 aprilie. Femeile născute sub acest semn de foc vor fi cele care vor avea soluții mai bune decât bărbații, așa că ar trebui să ne lăsăm pe mâinile lor în perioada următoare!

Luna mai va fi excelentă pentru nativii de foc

Prima jumătate a lunii mai va fi dedicată lor în exclusivitate. Leii se vor răsfăța, vor avea mai mare grijă de ei. Unii s-ar putea să se apuce de activități de care au fugit până acum, poate chiar unele artistice. Cert este că în mai vor descoperi veleități pe care nu credeau că le au.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lui mai va fi cea mai bună din această primăvară. Toate lucrurile se îndreaptă, iar din 20 mai acești nativi stau excelent mai ales la capitolul financiar.

Vor reuși să îi inspire și pe ceilalți cu acțiunile lor, de ce nu cu imaginația lor bogată căci au suficiente idei cât să provoace niște ecouri.

ADVERTISEMENT