Life

Primul horoscop pentru primăvara anului 2022. Cele trei zodii care vor renaște din propria cenușă

Primul horoscop pentru primăvara anului 2022 este plin de vești bune pentru unele semne zodiacale. Ce ne așteaptă în lunile martie, aprilie și mai? Trei zodii au bafta vieții lor.
01.02.2022 | 12:25
Primul horoscop pentru primavara anului 2022 Cele trei zodii care vor renaste din propria cenusa
Horoscop pentru primăvara anului 2022. Foto: thepostathens.com
ADVERTISEMENT

Primul horoscop pentru primăvara anului 2022 va scoate la suprafață compasiunea, răbdarea, calitățile pe care le avem pentru a izbuti. Cele trei luni vor fi încărcate de energii pozitive, în special pentru trei semne zodiacale.

Mai este doar o lună până când vine primăvara, iar astrele ne arată deja câteva semne bune.

Pentru mulți, odată cu luna martie se poate spune că începe anul cu adevărat. Asta pentru că este luna în care vor începe să se concretizeze cele mai multe dintre proiectele de suflet ale fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru primăvara anului 2022

Berbecii vor fi extrem de muncitori în luna martie, iar în aprilie vor culege roadele muncii lor. Ei se numără printre cele trei zodii care renasc din propria cenușă, precum pasărea Phoenix. În luna mai, mulți nativi de foc ar putea merge într-o țară îndepărtată, în vacanță.

Taurii au o primăvară un pic mai anevoioasă. Viața lor va fi inundată de tot felul de subtilități care s-ar putea să îi vulnerabilizeze mai ales în relațiile cu cei apropiați. Martie este o lună bună financiar, iar aprilie și mai vin cu împăcări neașteptate.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor cu orice preț să o ia de la capăt, oricât de greu le este să facă asta. Își vor asuma toate consecințele deciziilor radicale, mai ales la începutul lunii aprilie. În mai, lucrurile se vor reașeza în viața lor.

Racii au parte de trei luni destul de benefice. În martie obțin niște profituri noi, iar în aprilie și mai o țin într-o distracție.

ADVERTISEMENT

Leii renasc și ei din propria cenușă. Se vor relansa din toate punctele de vedere. Sunt avantajați în special cei tineri, mai ales studenții care vor să facă lucruri îndrăznețe în vreun domeniu artistic. Mai este luna în care pot ieși la rampă și vor stârni multe invidii.

Balanțele, surpriza zodiacului

Fecioarele au o primăvară în care trebuie să regândească din temelii proiectul lor de viață. Perspectivele sunt promițătoare. Vin banii în plus, dar și responsabilitățile sunt sporite.

ADVERTISEMENT

Balanțele se reinventează și ele. Dacă în cazul Berbecilor și Leilor, renașterea lor era cumva de așteptat, nativii de aer vor fi adevărata surpriză a acestei primăveri. Sunt schimbări în bine la toate capitolele.

Scorpionii și Săgetătorii parcă au același destin primăvara asta. Amândoi investesc mult în ideile pe care le au. Se visează afaceriști și chiar le iese, de data asta. Luna mai este excelentă pentru Scorpioni, în timp ce Săgetătorii trebuie să profite cât pot de luna aprilie 2022.

Capricornii se dumiresc cu privire la multe aspecte ale vieții lor care i-au ținut pe loc. Martie vine cu dușuri reci, iar în aprilie se recompun. Mai este o lună bună pentru cei care știu să își stăpânească viciile și orgoliul.

Vărsătorii continuă să fie pe cai mari. Se anunță călătorii în destinații în care mulți muritori nu ajung niciodată. Mai e o lună perfectă pentru voiaj.

Peștii au parte de surprize pe plan amoros. Primăvara asta va consolida o relație pe care au început-o de curând. În cazul celor singuri, atenție mare la luna aprilie. Cupidon are planuri în acea perioadă pentru voi!

 

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”