Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu până la finalul lunii octombrie 2021. Ce ne rezervă astrele

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu până la sfârșitul lunii octombrie 2021: care sunt zodiile norocoase?
08.10.2021 | 16:19
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pana la finalul lunii octombrie 2021 Ce ne rezerva astrele
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna octombrie 2021
ADVERTISEMENT

Conform celui mai recent horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, cel pentru întreaga lună octombrie 2021, ne așteaptă săptămâni interesante din punct de vedere astrologic.

Berbecii își subliniază farmecul și ies în evidență. Până pe 18 octombrie e bine, totuși, să fie atenți la vorbe și la gesturile pe care le fac. E o perioadă în care se pot repara niște impresii pe care nu le-au lăsat clare.

ADVERTISEMENT

Taurii își vindecă anumite relații. Vor lăsa mai mult de la ei sau înțeleg mai bine pe cineva care trec printr-o situație similară. Pun adevărul într-o altă lumină.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru toată luna octombrie 2021

Gemenii își testează relațiile. Vin tot felul de lecții de onestitate față de ei înșiși. De data aceasta, până pe 18 octombrie, nu sunt nevoiți să facă mari compromisuri și nici promisiuni.

ADVERTISEMENT

Racii discută mult în familie, în colțul lor de cămin. Se gândesc la viața lor personală, la sedimentele lor patrimoniale. Lecția pe care o pot desprinde luna asta este legată de legea compensației. Sunt răsplătiți pentru sacrificiile pe care le-au făcut.

Leii fac investigații, sunt sinceri, au multe vorbe de purtat. Sunt multe lucruri care se povestesc și au nevoie să se consilieze cu cineva.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie mai practice în relațiile cu ceilalți. Sunt mai atente la munca lor, la eforturi, la banii pe care îi gestionează. Sinceritatea lor poate fi pusă sub anumite auspicii. Își dau seama repede cum se rezolvă situațiile.

Balanțele pot avea o perioadă glorioasă, căci au ochi pentru ele. Perioada este un test pentru propria lor putere. Deși ele lucrează bine în doi, nu înseamnă că sunt cele mai constructive.

ADVERTISEMENT

Peștii fac plăți karmice

Scorpionii se simt neînțeleși în cuplu. Unii se pitesc și preferă să stea deoparte, să observe lucrurile. Nu prea au chef să se implice în acțiuni mari.

Săgetătorii își fac noi cunoștințe și intră în cercuri noi de prieteni. Nu toate relațiile se vor dovedi a fi la fel de bune pe cum își imaginează.

Capricornii iau decizii importante împreună cu partenerul de viață. În tot cazul, se consultă pe niște spețe vitale și nu prea e de râs. Sunt în joc și niște bani.

Vărsătorii au multe gânduri și planuri de viitor. Viziunile lor vor fi discutate cu partenerul de viață. Cu Saturn și Jupiter în harta lor, simt nevoia de mai multă consistență.

Peștii trebuie să facă niște plăți karmice. Din fericire, aspectele sunt bune. Pot primi niște gesturi frumoase, un ajutor de la cine nu se așteaptă. Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru Canal 33.

 

 

ADVERTISEMENT