Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru anul 2021. Primele previziuni ale celebrului astrolog

02.12.2020 | 12:25
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru anul 2021 Primele previziuni ale celebrului astrolog
ADVERTISEMENT

Din primul horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru anul 2021, aflăm care sunt zodiile favorizate în anul care va începe pe 1 ianuarie, dar și care sunt nativii sfătuiți de astre să fie cu ochii în patru încă din prima lună.

Astrologul susține că tensiunile din 2020 vor continua în 2021, dar la altă scară și într-un alt cadru. Aspectele astrale nu vorbeau neapărat de o pandemie, ci despre schimbări uriașe care soseau în viața noastră, forțate sau impuse.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 zodiile care vor afla în conflict, în tensiune, sunt Vărsătorul și Taurul. Două planete se vor muta în Vărsător încă din 16 decembrie. Instalările lui Saturn și Jupiter ne vor face să simțim presiunea astrală în alt mod.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 2021: tensiunile din 2020 continuă, dar altfel

În 2021 vom căuta mai mult banii, resursele, atât la nivel individual cât și la nivel colectiv. Este o temă care ne va tensiona cam tot anul, chiar dacă Jupiter nu stă tot timpul în Vărsător să îi facă nazuri  lui Uranus.

ADVERTISEMENT

Berbecii se vor putea mobiliza fantastic în 2021, chiar pe fondul de tensiuni. Au viteză și se prind mai repede de tot. Pe 6 ianuarie vor căuta surse de bani și vor înțelege cum să-și pună în valoare atuurile profesionale.

Taurii au un început de an sub auspicile inspirației și a ideilor foarte valoroase cu privire la viitorul lor. Unii fac acum niște schimbări pentru că sunt ajutați astral. Unii pot pleca afară definitiv, alții se mută în alt oraș sau încep afaceri în cu totul alt domeniu.

ADVERTISEMENT

Gemenii dau mai mari șanse viitorul. Unii își schimbă crezurile, într-un mod mai tonic și mai optimist. Anul nu începe tocmai ok. Energetic nu vor fi în formă la începutul lui 2021.

Fecioarele și Balanțele, cele mai avantajate

Racii se gândesc la cum ar putea să gestioneze lucrurile pe care le-au acumulat. E anul care scoate la suprafață darurile nebănuite ale Racilor. Își vor depăși de foarte multe ori limitele și datorită unei persoane care se află lângă ei.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să fie prudenți în 2021. Ar fi indicat să încheie cum trebuie 2020. Sunt multe planete în zona muncii și a grijilor de zi cu zi. Au multe lucruri de încheiat, de sortat, de cântărit, de evaluat.

Fecioarele au un final de an fabulos, mai ales cele născute în septembrie. Pot profita de aspectele foarte intense care sunt acum pentru că așa intră în anul 2021, cu multe planete în zona muncii.

Primele două luni ale anului vor resimți energia pe care o au deja și cu ea intră în pâine foarte repede. Fecioarele trebuie să își facă agenda cu două luni înainte. Foarte bun e startul: sunt motivate, inspirate și harnice. Pot face progrese chiar de la început.

Balanțele fac parte din zodiile avantajate în 2021. Vor accentua zona bucuriei de a fi. Sunt lucide, cerebrale și analitice și se acomodează tuturor schimbărilor.

Scorpionii trebuie să stea deoparte și să contemple totul mai mult, să respire adânc și să își facă alte filosofii de viață, să aibă o altă atitudine față de viață. Au aspecte destul de tensionate. Există risc de certuri, sunt veșnic nemulțumiți.

Săgetătorii au tot felul de griji financiare. Anul începe cu gândul la tot felul de activități prin care ei să mai adune și e foarte bine așa. Averea și sănătatea vor fi cele mai vizate și e foarte bine că fac asta. E bine să ne uităm la Săgetători pentru că instinctul le va ajuta mereu să sară din vasul care se scufundă.

Capricornii au parte de bani în 2021, dar se gândesc foarte mult la ei. Foarte mulți se vor gândi că sunt capabili să facă ceva ce nu au mai făcut.

Vărsătorii ies dintr-o amorțeală în care au stat în 2020. A fost un an sabatic pentru ei: poate au fost mai visători, au căutat răspunsuri mai adânci etc. În 2021 le revine cheful și sunt foarte revoluționari încă de la început.

Peștii vor să plece din cercurl de prieteni, să renunțe la niște vicii, comportamente, la modul în care lucrează sau cheltuie banii. Simt nevoia să se primenească.

Previziunile astrologului au fost făcute pentru Canal 33.

 

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării