Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru următoarele luni. Cum încep Berbecii anul 2022

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu până în luna martie 2022. Ce ne așteaptă?
08.11.2021 | 14:37
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru urmatoarele luni Cum incep Berbecii anul 2022
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: captură Canal 33
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu, pentru perioada noiembrie 2021-martie 2022, ne așteaptă câteva luni pline de transformă spectaculoase.

Venus în Capricorn, intrat pe 5 noiembrie, dictează în mare parte mersul lucrurilor în următoarele luni. Vom apela la sfatul celor bătrâni pentru a trece prin momentele de restriște ce vom urma.

ADVERTISEMENT

Putem descoperi că prin propriile noastre forțe vom învăța să ne bazăm mai mult pe noi. Vom fi de-a dreptul fascinați de câte putem face și nu credeam că suntem capabili.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru următoarele luni

Berbecii înțeleg abia acum niște procese interioare mai vechi. Vor face ceva nou ori contextul îi vor propulsa. Se vor afirma.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, perioada e grozavă pentru că vor înțelege niște lucruri mult mai bine. Vor avea puterea de a previziona totul, alegând calea cea mai potrivită pentru ei.

Gemenii au parte de vindecare, de înțelegerea unor neajunsuri materiale sau corporale. Pot descoperi remedii. Își pot compune psihologic o stare mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, e un moment în care pot străluci. Parteneriatul în care se bagă le solicită anduranță și coerență. Sunt capabili să îi salveze pe alții.

Leii au parte de o reorganizare și o restructurare puternică. Nu toate activitățile vor fi continuate, ci doar cele eficiente. Joacă totul pe o carte. Uranus e pe zona carierei și asta îi ajută.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt stimulate să aibă mai multă încredere în ele și să fie mai dezinhibate. Unele pot deveni părinți sau își descoperă niște hobby-uri și abilități.

Balanțele au un proces cu propria lor persoană, generat chiar de ele. În familie, e posibil să se întâmple niște remodelări legate de atribuții, obligații.

Scorpionii învață și transmit mai departe ce învață. Latura lor pedagogică se conturează în aceste luni. Vor lucra foarte bine respectând planul.

 

Peștii îi ajută pe ceilalți

Săgetătorii se pregătesc pentru o activitate diferită față de ce au făcut până acum. Unii își schimbă stilul de viață întărindu-și sănătatea.

Capricornii găsesc cheia de a trece prin niște situații. Viața vine cu niște contexte uriașe și este cazul să se modeleze ei singuri, fără ajutor.

Vărsătorii trebuie să conștientizeze lucruri, nu neapărat să le facă. Pot face asta în ritmul lor, în anonimat. Vor acumula multe informații, prin observare.

Peștii sunt puși în contexte în care decartează un sac de daruri pentru a-i ajuta pe alții. Se gândesc să lucreze cu mai multă rentabilitate în folosul altuia. Previziunile au fost făcute pentru Canal 33.

ADVERTISEMENT