Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 august 2022. Perioadă provocatoare pentru Fecioare

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 august e plin de vești bune. Taurii sunt printre puținii care primesc anumite atenționări.
31.07.2022 | 13:15
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru saptamana 17 august 2022 Perioada provocatoare pentru Fecioare
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 august 2022. Foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 1-7 august 2022, prima din cea de-a 8-a lună a anului.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 august 2022

Berbecii au mult de muncit. Își vor mobiliza toate forțele și vor pune mai mare accent de data aceasta pe detalii.

ADVERTISEMENT

Taurii trebuie să își țină temperamentul în frâu la sfârșitul săptămânii, căci astrele nu dau niște contexte tocmai favorabile lor. Până la zilele de vineri și sâmbătă, dau dovadă de creativitate și de progres la toate capitolele.

Gemenii își rezolvă problemele apelând la alte persoane. Comunică în permanență și sunt deschiși către alte idei. Racii au de rezolvat tot felul de lucruri pe mai multe fronturi. Cu o bună organizare, vor ajunge la liman.

ADVERTISEMENT

Leii pot începe noi colaborări, unele care se dovedesc a fi fructuoase încă de la început. Comunică și ei mult și bat drumurile de dimineața până seara.

Fecioarele au provocări la orizont

Fecioarele au multe provocări la orizont. Le merge mintea foarte bine și sunt puse în situații avantajoase, căci știu să facă acele conexiuni pe care alții nu le văd.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să nu fie imprudente când vine vorba de cheltuirea banilor. Fiecare leu pe care îl dau pe ceva trebuie să fie cu rost.
Scorpionii sunt atenți la tot ce mișună în preajma lor. Află tot felul de povești, se pun la curent cu anumite situații, se concentrează pe nevoile altora.

Săgetătorii ar face bine să asculte părerile celorlalți, chiar dacă au convingeri ferme. Astrele le recomandă, de asemenea, să fie ceva mai discreți cu viața personală.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt ceva mai autoritari, mai puși pe treabă. Știu să se impună și au și argumentele necesare, mai ales când vine vorba de profesia lor. Vărsătorii sunt preocupați de bani, în sensul că nu vor să îi piardă. Nu se focusează deocamdată pe noi câștiguri, ci pe cum să-i economisească.

Peștii pot suferi schimbări comportamentale, asta deoarece nu toți oamenii cu care vor discuta le împărtășesc poate felul în care se exprimă. Au inteligența necesară încât să se plieze pe fiecare om în parte. Previziunile Cameliei Pătrășcanu au fost realizate pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT