Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 mai 2022. Vin bani pentru multe zodii!

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 16-22 mai 2022. Află care sunt principalele provocări pentru zodia ta. Ce spun astrele?
13.05.2022 | 12:40
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru saptamana 1622 mai 2022 Vin bani pentru multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru săptămâna 16-22 mai 2022 pentru majoritatea zodiilor. Pentru cine va fi cel mai bine? Sunt Berbecii avantajați? Dar Fecioarele? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16-22 mai 2022

Berbecii au multe planete în zona banilor. Urmăresc banii mai mult în a doua jumătate a săptămânii, când rezolvă concret niște chestiuni care țin de bani. Pot avea întâlniri foarte importante pentru care e bine să se pregătească.

ADVERTISEMENT

Taurii au o săptămână interesantă. Negociază mult, în special marți și miercuri. Totul se negociază pentru ei. Așteaptă multe de la ceilalți. În sensul ăsta pot face risipă de vorbe. Ar fi bine să nu promită lucruri de care nu se pot ține.

Au nevoie de ceilalți, trebuie să știe să coopereze. Trebuie să lase lucrurile să decurgă firesc.

ADVERTISEMENT

Gemenii au și ei o perioadă a relațiilor foarte importantă. Negociază cu persoane foarte apropiate sau de care au fost apropiate cândva. Mercur retrograd îi ajută, în sensul de a se lămuri ceva, poate chiar juridic.

Racii au de muncit. Mare atenție la contracte sau la aspectele juridice legate de muncă. Tot ce spun ei trebuie să fie corect. Au parte de întâlniri prețioase cu persoane influente, care pot să îi ajute în anumite privințe.

ADVERTISEMENT

Leii au elan de la început de săptămână. Pot avea gesturi un pic exagerate, dar cumva îi mobilizează și animă și pe ceilalți. Au o stare de spirit foarte bună și asta îi ajută să meargă mai departe. Au idei ingenioase, originale, care merită fructificate.

Fecioarele trebuie să se concentreze mai mult. Sunt conștiincioase și, dacă își fac treaba, culeg roadele miercuri și joi. Ies la lumină. Totul e să se concentreze pe treaba pe care o au de făcut.

ADVERTISEMENT

Balanțele au de făcut multe investigații. Verifică multe lucruri. E bine că mai aruncă un ochi ici, colo. Au de respectat reguli.

Scorpionii au bani luni și marți. Învârt, negociază mult cu alții. Se gândesc să muncească mai puțin și să scoată mai mulți bani. Sunt noile așezări, iar Mercur îi ajută să vadă lucrurile din alt unghi.

Vărsătorii sunt curtați

Săgetătorii trebuie să fie atenți la cuvintele pe care le folosesc. Sunt tentați să vrăjească, dar ori sunt prea crezuți și trebuie să probeze, ori nu-i crede nimeni și trebuie să convingă.

Capricornii nu sunt într-un mood tocmai bun la început de săptămână. Drumurile și întâlnirile pot fi obositoare. Miercuri și joi își recapătă forma.

Vărsătorii pot fi flatați, curtați, Le place, dar îi și agită. Pot fi solicitați de persoane de care doar au auzit. Rămâne de văzut ce acceptă și ce nu. Peștii au multe responsabilități, muncă grea luni și marți. Atenție la relațiile cu șefii. Pot discuta despre bani sau comodități ca să își facă bine treaba.

Previziunile astrologului au fost făcute în emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT