Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru sfârșitul anului 2020. Pentru cine vin momente dificile

28.10.2020 | 13:11
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru sfarsitul anului 2020 Pentru cine vin momente dificile
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu este cel pentru sfârșitului acestui an, din care au mai rămas două luni și un pic.

Berbecii au în continuare aspecte foarte bune în casa muncii. Până pe 21 noiembrie, Uranus retrograd le aduce bani și colaborări, însă trebuie să își facă în continuare mai multe calcule.

ADVERTISEMENT

Din 14 decembrie pășesc pe un drum nou, unul pe care vor bătători în următorii ani.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sfârșitul anului 2020

Taurii trebuie să renunțe la agresivitate, să aibă mai mult tact. Uneori sunt nevoiți să lucreze în locul altora doar ca să iasă treaba. Se dumiresc în legătură cu fricile oamenilor cu care colaborează. Pe 14 decembrie vor avea curajul de a-și asuma o pierdere.

Gemenii mai au timp să facă lucruri pentru casă, să se adreseze familiei, să se ajungă la un consens acolo unde sunt probleme.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer vor simți nevoia unei relații noi de iubire, deci au nevoie de o dragoste nouă, de o resuscitare a acestui sentiment.

Racii au parte de lucruri mai puțin bune până pe 21 noiembrie. Au nevoie de mult consens, dar nu le va fi foarte ușor. Trebuie să fie alături de anumite persoane, chiar cu vulnerabilități fizice. Apoi vor fi într-o dispoziție mai generoasă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele fac pe detectivele

Leii primesc bani și rezolvă niște probleme financiare. Au o perioadă de final de an frumoasă, dar agitată. Au multe întâlniri și fac niște slalomuri printre constrângerile birocratice.

Fecioarele au parte de niște mici realizări. Se poziționează corect față de muncă, au energie pentru asta. Pot încasa bani, iar ei vin de la persoane care le apreciază foarte tare munca.

ADVERTISEMENT

Pornesc niște investigații, fac tot felul de săpături pentru a se lămuri în legătură cu niște persoane: cine, ce și de ce gândește.

Balanțele sunt într-o formă bună, sunt inspirați și înțeleg multe lucruri despre ei și sentimentele lor.

Scorpionii sunt într-o continuă acțiune. Au foarte mari emoții, căci în viitor lucrurile vor depinde de alții și vor fi cu ochii pe acești alții. Vor lucra la descurajare și să țină energia asta cumva pentru ei.

Săgetătorii sunt într-o mare formă până pe 21 noiembrie. Au cele mai bune tranzite în această perioadă, însă și ei sunt cu ochii pe parteneri.

Capricornii au planete importante și agreabile în zona carierei. Au toate șansele ca în noiembrie, mai ales prima jumătate a lunii, să primească răspunsurile pe care și le doresc.

Au aspecte foarte frumoase pe plan amoros. Primesc cadouri de la parteneri sau de la oameni apropiați. Sufletește, au un final de an bun. Au fost încercați greu, încă n-au scăpat, dar totul se duce spre bine.

Vărsătorii primesc și ei vești bune în continuare. Au ocazia să transmită mesaje, să facă audiență, să spună lucruri. Vorbesc tot mai mult despre crezurile lor.

Peștii au zile foarte bune pentru un parteneriat pe care îl pot consolida. Până pe 21 noiembrie își recunosc anumite greșeli și sunt dispuși să aibă discuții amiabile chiar cu persoanele aspre, reci, rele, cu care nu s-au înțeles până acum.

 

ADVERTISEMENT