Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru sfârșitul lunii martie și începutul lui aprilie. Surprize mari!

19.03.2021 | 15:30
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu pentru sfarsitul lunii martie si inceputul lui aprilie Surprize mari
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, cel pentru sfârșitul lunii martie și începutul lui aprilie vorbește despre deschiderea unui portal astral care ne va învățat foarte multe lucruri despre noi și ne va ajuta să ne atingem țelurile altfel.

Tranzitul lui Mercur din Pești până pe 4 aprilie este evenimentul acestui sfârșit de lună, mai ales că rămâne în rezonanță cu planeta Neptun. Este un tranzit care ne crește intuiția și ne face să vedem aspecte ale vieții și situațiilor din altă perspective.

ADVERTISEMENT

Vom avea soluții și o conștientizare mai profundă, viziuni, introspecții și intuiții foarte profunde în legătură cu niște evenimente prin care trecem.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: ce ne aduce conjuncția Mercur-Neptun pentru finalul lui martie

Berbecii găsesc soluții financiare extraordinare. O problemă le este luată de peste cap.

Taurii au o intuiție fabuloasă. Sunt avantajați în relațiile cu prietenii și în viața amoroasă. Toate relațiile afective, de simpatie sunt bine aspectate din punct de vedere astrologic.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot aprecia într-un mod profund niște consecințe dacă acceptă sau nu niște roluri sau noi atribuții. Se vor lua după elemente mai subtile. Cu Marte în semnul lor zodiacal vor avea mai mult aplomb.

Racii au mari intuiții în legătură cu viitorul îndepărtate în urma conjuncției Neptun-Mercur. Iau decizii importante sau primesc tot felul de propuneri sau bani.

ADVERTISEMENT

Leii descoperă mizele unui colaborator sau a unui apropiat. Intuiția le dă finețea de a se adapta și de a stimula ce e mai bun pentru celălalt.

Fecioarele au un portal care se deschide în relațiile personale de colaborare sau sentimentale și sunt mai conectate cu propriul lor corp. Se înțeleg mai profund și își doresc să fie mai blânde cu ele. Au o intuiție bună de vindecare, de îngrijire, de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Balanțele au un portal care are legătură cu organizarea activității profesionale. Au o întreagă agendă de lucru în față.

Capricornii își schimbă părerile

Scorpionii descoperă bucuria de a trăi, bucuria vieții. Au o perioadă de resuscitare a energiei lor vitale. Au soluții pentru diverse probleme de viață sau profesionale.

Săgetătorii deschid o afacere de familie sau un aranjament patrimonialo-familial. Fac afaceri în casă, mută activități în casă.

Capricornii fac cercetări de tot felul și află niște răspunsuri care le dau alte crezuri despre oameni sau chestiuni globale.

Vărsătorii identifică oportunități și situații prin care își pot pune în valoarea atuurile profesionale.

Peștii au o forță uluitoare și chiar dacă li se pare că viața i-a lovit își accesează niște resurse energetice mai profunde și mai subtile.

 

ADVERTISEMENT