Life

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Sfaturi pentru zodii în ziua cu Lună Nouă

11.02.2021 | 12:46
Horoscop realizat de Camelia Patrascanu Sfaturi pentru zodii in ziua cu Luna Noua
ADVERTISEMENT

În cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, astrologul vorbește despre impactul Lunii Noi în Vărsător, fenomen care se produce astăzi, asupra fiecărei zodii și vine cu sfaturi esențiale.

Luna Nouă în Vărsător coincide cu un Mercur retrograd tot în Vărsător, iar asta înseamnă că avem o perioadă de reparație a zilelor dinainte de final de lună ianuarie.

ADVERTISEMENT

Berbecii își modelează anumnite proiecte de viitor și găsesc alte proiecte în loc. Anumite blocaje pot să dispară pentru ei.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Ce ne aduce Luna Nouă

Taurii se răzgândesc legat de poziție, rol și funcție. Taurii pot avea cele mai răsunătoare răzgândiri și schimbări de dispoziție. Au nevoie de aceste schimbări.

ADVERTISEMENT

Gemenii își schimbă filozofia de viață. Citesc, se instruiesc, meditează. Pentru foarte mulți e o perioadă de verificare a crezurilor, a principiilor după care s-au ghidat până acum în viață. Dacă nu fac o analiză ei cu ei e posibil să aibă de plătit.

Racii simt o schimbare de atitudine față de propriul lor corp. Elimină un viciu sau un defect de comportament.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt într-o perioadă bulversantă

Leii s-ar putea pune în tot felul de probleme prin anumite anunțuri publice făcute hodoronc-tronc. Unii se căsătoresc, pleacă din țară, alții divorțează.

Fecioarele primesc un nou proiect profesional, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la activitatea lor. Unele Fecioare aleg asta pentru că se simt foarte inspirate, pregătite, curajoase.

ADVERTISEMENT

Balanțele au parte de un nou start, de o ghidare nouă a copilului lor. Altele se gândesc la eliberare mai ales în relația de cuplu.

Scorpionii au Luna Nouă fixată pe cămin și casă și pe tabieturile de cămin. Tot ce fac în această perioadă are legătură cu conviețuirea în casă.

Săgetătorii au de prelucrat multe informații toxice și au și un mod toxic de a le comunica. Realizează că nu li se mai acceptă niște lucruri. Unele adevăruri pe care le rostesc s-ar putea să doară. Modul în care au judecat situații și oameni merită corectat un pic.

Capricornii au de trecut un test: neîncrederea în ei. Unii nu au foarte mare încredere în schimbările pe care vor să le facă.

Vărsătorii trebuie să-și dea seama că trăiesc cumva la nivel sufletesc aceeași vibrație profundă ca acum 30 de ani. Au aceeași dispoziție.

Peștii pot simți nevoia să se consulte cu un duhovnic, cu o entitate spirituală, cu propria lor conștiință ar fi cel mai bine.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru Canal 33.

 

 

ADVERTISEMENT