Life

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru perioada următoare. Vin vremuri destul de interesante

15.03.2021 | 12:37
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru perioada urmatoare Vin vremuri destul de interesante
Horoscop Cristina Demetrescu pentru perioada următoare. Foto: captură Prima TV
ADVERTISEMENT

În cel mai nou horoscop realizat de Cristina Demetrescu, celebrul astrolog anunță că perioada care urmează va fi marcată de evenimente care mai de care mai complicate, chiar dacă ce e mai greu a trecut deja.

Se vor tensiona planetele pe zodiile duble, care sunt ceva mai superficiale. Nu este vorba neapărat despre zodii. Cu Marte în Gemeni, pot fi afectate drumurile. Atunci când o planetă agresivă se întâlnește cu destinul unor oameni, există problemă.

ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu spune că ce a fost mai greu a trecut, dar acum se desfac niște energii. Tinerii vor fi ceva mai vulnerabili în perioada următoare, căci au parte de noi energii.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru perioada următoare

Astrologul mai spune că străzile vor deveni mai periculoase, iar oamenii trebuie să își asigure mai bine bunurile, în special tot ce ține de casă, de cămin.

ADVERTISEMENT

Demetrescu a spus că până spre final de 2022 vom ieși din paradigma în care am intrat în 2020, odată cu apariția pandemiei.

Marte și Venus, planetele implicate în relații, vor fi cumva în conflict, iar asta aduce certuri pentru foarte mulți dintre noi, indiferent de zodie.

ADVERTISEMENT

„Marte în Gemeni poate să dea foc la discuții. Venus în Pești, mai ales că e prins frumos într-o conjunctură idealistă, vine cu împăcarea. Deci avem și soluții. Lumea se mai liniștește pentru că are o cheie, o soluție”, a declarat Cristina Demetrescu la Prima TV.

Astrologul a spus că anul acesta este unul al miracolelor în continuarea sa. Luna Nouă din 13 martie ne-a adus deja lucruri noi și ni se vor îndeplini anumite dorințe. Toate blocajele care până acum ne-au ținut într-o stare de tensiune se pot rezolva.

ADVERTISEMENT

Iunie și decembrie, luni tensionate

Iunie și decembrie vor fi cele mai tensionate luni din următoarea perioadă, însă conflictele se vor muta pe alte zone față de cele accentuate în ultima vreme.

Cristina Demetrescu a lansat un apel către tinerii care sunt extrovertiți să mai reziste puțin în contextul în care ne aflăm. Din punct de vedere financiar, ieșirea lui Marte din Taur a venit cu mult consum, multe cheltuieli și chiar crize pe alocuri.

A rămas Luna Neagră până pe 18 iulie, iar astrologul spune că nu trebuie să răspundăm la ispite de tip investițional. Lucrurile nu vor sta tocmai roz până prin vară din punct de vedere financiar.

 

ADVERTISEMENT