Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Ce le rezervă astrele Taurilor

Maria Sârbu a realizat horoscopul pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Astrele vin cu vești delicate pentru unele zodii, însă există și suficiente motive de bucurie.
13.06.2022 | 12:42
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru saptamana 1319 iunie 2022 Ce le rezerva astrele Taurilor
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Foto: unsplash.com/ Youtube
ADVERTISEMENT

Maria Sârbu a realizat horoscopul pentru săptămâna în curs, 13-19 iunie 2022. Ce ne rezervă astrele până duminică?

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 13-19 iunie 2022

Berbecii trebuie să aducă în prim-plan cele mai mari dorințe pe care le au. Nu au voie să stea cu mâinile în sân, în niciun caz. Taurii au o energie care îi scoate din ale lor. Vor ieși dintr-o stare bună, așa că trebuie să fie foarte atenți mai ales dacă se ceartă cu cineva.

ADVERTISEMENT

Gemenii au supărări din cauza relației lor. Se pot certa cu persoana iubită, iar de vine pare să fie Luna Plină din 14 iunie, care se produce în Săgetător. Racii trebuie să își clarifice toate mecanismele care îi țin pe loc în anumite domenii. Unele gânduri nu sunt neapărat favorabile.

Leii nu au timp să se ocupe de drame. E o perioadă în care mai degrabă trebuie să fie mai pragmatici, să își pună, în sfârșit, ideile în practică. Fecioarele sunt bine și raționale, dar uneori pot face și greșeli. Pot repara unele erori, odată cu claritatea pe care le-o oferă Mercur în Gemeni.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să fie mai selective în exprimarea ideilor lor. Se pun singuri la învățat lecții de viață. Scorpionii sunt și ei sub impactul Lunii Pline. Vor investi în săptămâna aceasta și nu neapărat de plăcere. Trebuie să-și facă un plan frumos și înțelept.

Capricornii sunt dați peste cap

Săgetătorii își validează tot ce nu au validat până acum. Dacă până acum au fost prea visători sau nu au avut încredere în ei, trebuie să analizeze totul mai serios. Este timpul să aibă încredere în ei, dar într-un mod realist.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt dați peste cap de Luna Plină din 14 iunie. Nu e bine să lase să treacă lucrurile pe lângă ei.

Unele chestiuni trebuie rezolvate mai ales prin exprimarea într-o formă concretă și realistă. Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți la treaba pe care o au de dus la capăt. Pot apărea certuri cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt nevoiți să se concentreze mai mult pe obiectivele și scopurile lor.