Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Ce atenționare primesc Peștii

Maria Sârbu a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 30 mai - 5 iunie 2022. Câteva zodii au de trecut prin niște provocări destul de mari, iar unele sunt protejate de astre.
29.05.2022 | 18:30
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru saptamana 30 mai  5 iunie 2022 Ce atentionare primesc Pestii
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie 2022. Foto: pixabay.com/ Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul săptămânal realizat de astrologul Maria Sârbu vine cu vești interesante pentru perioada 30 mai – 5 iunie 2022.

Horoscop Maria Sârbu pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022

Berbecii trebuie să fie atenți la dialogurile pe care le vor avea. Trebuie să se vindece de ancorele negative, mai ales pe 31 mai. Taurii au o perioadă bună. Își păstrează vibe-ul pozitiv pentru următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Gemenii se concentrează mult pe ce au de făcut. Nu e bine să se lase doborâți de anumite gânduri și energii. Racii își iau o oră, două sau chiar o zi în care se ocupă de ei înșiși. Nevoile lor personale trec pe primul loc, căci până acum se implicau mai mult pentru problemele altora.

Leii intră într-un anturaj important, intelectual. Vor avea o susținere intelectuală. Au parte de proiecte precise, foarte importante pentru bunăstarea lor psihică. Fecioarele pierd din vedere anumite aspecte ale vieții. Din cauza rigidității nu văd soluțiile de care au nevoie. Trebuie să găsească mai multe căi alternative. Munca la serviciu devine mai intensă pe 31 mai.

ADVERTISEMENT

Balanțele au multe sfaturi de dat. Unii s-ar putea să le primească, după caz, în funcție de harta lor natală. Sunt foarte dinamici și deschiși la ceea ce vine către ei din câmpul informațional.

Peștii, probleme de comunicare în familie

Scorpionii trebuie să își transforme energiile în ceva bun. Dacă nu acționează din timp, se poate acumula stresul și pot fi foarte afectați din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii poartă discuții lămuritoare. Nu trebuie să ignore anumite teme, anumite dialoguri, mai ales dacă vorbim despre relația cu persoana iubită.

Capricornii trebuie să fie atenți la sănătate. Pe 1 iunie, aceștia ar trebui să copilărească, să își permită să fie din nou copii. Unii, în schimb, pot juca rolul de părinte. Vărsătorii vor simți din plin Ziua Copilului. Se pun pe distracție, pe copilăreală.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să fie foarte atenți la familie, la discuțiile nepurtate la timp. Pot fi ținuți în tensiune din cauza lipsei de comunicare în familie. Așadar, trebuie să nu mai țină nimic în ei.

ADVERTISEMENT