Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru Săptămâna Patimilor. Ce aduce perioada 18-24 aprilie 2022 pentru fiecare zodie

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru Săptămâna Patimilor: urmează 7 zile pline de lecții de viață pentru zodii. Multe dintre ele vor avea parte de un zbucium interior.
17.04.2022 | 17:30
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru Saptamana Patimilor Ce aduce perioada 1824 aprilie 2022 pentru fiecare zodie
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru Săptămâna Patimilor. Foto: pixabay.com/ Facebook
ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022, cunoscută la ortodocși ca Săptămâna Patimilor. Iată ce prevăd astrele!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru Săptămâna Patimilor

Berbecii își umple rezervoarele de energie vitală. Vor fi deschideri mari în privința banilor. S-ar putea să simtă pe alte planuri că lucrurile nu se mișcă așa cum și-ar dori.

ADVERTISEMENT

Taurii ar face bine să se mai odihnească din când în când. Soarele intră în zodia lor și încep tot soiul de preocupări majore din 20 aprilie încolo. Gemenii primesc lecții de cuplu. Trebuie să fie un pic mai atenți la interacțiunile cu ceilalți, căci sunt mici probleme.

Racii pot întâmpina mici probleme la nivel emoțional. Pot avea parte de mici piedici în calea succesului lor. Leii trebuie să renunțe la a controla tot, măcar în Săptămâna Patimilor. Soarele în Taur le dau niște lecții de nu se văd.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot avea o proprie patimă din cauza neînțelegerilor celor dragi între ei. Trebuie să împace capra și varza. Nativii trebuie să fie atente la rude și la înțelegerile dintre femeile din neam. Balanțele practică mult mai mult principiile pe care le dețin. Se pot apuca de tot felul de cursuri.

Peștii își repară imaginea publică

Scorpionii s-ar putea simți oarecum atacați de persoana iubită. Nu stau bine cu banii pe 19 aprilie, din cauza prietenilor. Copilul din ei le solicită foarte multă creativitate. Săgetătorii trebuie să-și curețe casa de energiile negative. Pe 20 mai au senzația că se scurge ceva energie în gol. Sunt niște lucruri care îi pot debusola.

ADVERTISEMENT

Capricornii au parte de patimi ale inimii. Ziua de 19 vine cu tot felul de gânduri care îi macină pe interior. Pot fi discuții, contradicții care i-au răvășit și le dau și acum bătaie de cap.

Vărsătorii nu stau nici ei bine din punct de vedere energetic. În altă ordine de idei, încep momente pline de lecții. Peștii vor să realizeze mai mult în carieră. Pentru asta, vor începe să lucreze mai mult la imaginea lor publică. Au nevoie să se întoarcă la confort. Previziunile Mariei Sârbu au fost realizate pe pagina de Youtube a astrologului.

ADVERTISEMENT