Life

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici. Care sunt trăsăturile specifice ale fiecărei zodii

Care sunt caracteristicile fiecărei zodii? Mihai Voropchievici descrie cum este cu adevărat fiecare zodie! Iată un horoscop cu totul special!
15.02.2023 | 18:30
Horoscop realizat de Mihai Voropchievici Care sunt trasaturile specifice ale fiecarei zodii
Mihai Voropchievici a prezentat trăsăturile fiecărei zodii. Foto: pixabay.com/ ASTRO FANATIK
ADVERTISEMENT

Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, a realizat un horoscop deosebit, în care a descris, cu bune și cu rele, fiecare semn zodiacal. Care sunt trăsăturile de bază ale fiecărui semn zodiacal? Ce puncte sensibile au? Cum le putem defini în câteva cuvinte?

Horoscop realizat de Mihai Voropchievici: trăsăturile specifice ale fiecărei zodii

Berbecii mai întâi acționează și apoi gândesc. De cele mai multe ori, rezultatele sunt benefice. Își îndeplinesc orice dorință imediat. Taurii au niște lucruri mai puțin plăcute. Și anume, suferă câteodată de scenarită, de obsesii.

ADVERTISEMENT

Le ia timp să digere tot și de asta pot avea gânduri repetitive, obsesive. Sunt frământați chiar și de dorințele de răzbunare. Nu pot trece mai departe peste frământări. Ar fi bine să lase remușcările și chiar dacă au greșit cuiva, înseamnă că poate a meritat persoana respectivă. Taurii trebuie să învețe să ierte. Răzbunarea nu le aduce nimic benefic în viață.

Gemenii reprezintă o zodie dublă. Și personalitatea lor este duală. Există în ei două tipologi: primul Geamăn e analitic, studios. Pentru el, frivolitățile sunt de neacceptat. Dedicându-se studiului, pregătindu-se, automat vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu. Celălalt Geamăn este cel distractiv, vesel, căruia îi place la nebunie să îi amăgească pe cei din jur. Se joacă deseori cu fețele personalităților lor duble până când ceilalți nu mai știu cu cine au de-a face.

ADVERTISEMENT

Racii sunt foarte sensibili

Racii nu merg niciodată înapoi. Ei gândesc totul în timp, dar merg lateral. Nu sportă realitățile triste. Nu sunt făcuți pentru o lume brutală. Acești nativi trebuie să caute ca locurile lor de muncă să fie unul plin de oameni buni, deschiși la suflet, care să nu le producă traume. Sensibilitatea lor este una mare.

Leii sunt definiți ca narcisiști. Slăbiciunea lor este egoul. Ei înșiși sunt o himeră câtă vreme se lasă cuprinși de un noian de întrebări care se referă doar la ce văd în oglindă. Sunt în perpetuă căutare de laude, de aprecieri din partea celor din jur. Această tendință poate duce la megalomanie. Pot trăi foarte mult timp singuri, până nu se îndreaptă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au fobii și inhibiții. Acestea îi face pe mulți nativi să aibă parte de atacuri de panică. Devin și sunt, prin excelență, ipohondri. Au teamă de a rămâne singuri toată viața, de asemenea. Pot avea stări de disconfort din aceste cauze. Mintea lor poate să o ia razna și se gândesc doar la lucruri neplăcute.

Balanțele sunt considerate marile indecise. Preferă să stea retrase când confuzia e mare în loc să ia o hotărâre. Analizează un caz din o sută de mii de alte direcții până ajung la o concluzie. În loc să ia decizia care le e de folos, tot nehotărâte sunt, deși la final au doar două opțiuni.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, idealiștii zodiacului

Scorpionii sunt tainicii zodiacului. Au tendința psihologică de a se autodistruge. Fac ei ce fac și până nu se înțeapă cu propriul ac, nu se liniștesc. Tind să se autosaboteze, în loc să se mobilizeze. Dacă nu merge un lucru, ar trebui să continue, nu să se oprească. Sunt mereu în extreme și nu găsesc niciodată măsura echilibrului. Se spune că excesul e cuvântul care îi caracterizează cel mai bine. Sunt excesivi în dragoste, dar și în a duce la sfârșit orice lucru, la fel de excesivi și când vor să se răzbune pe cineva.

Săgetătorii sunt caracterizați prin idealismul fără limite. Ei vor să creadă că totul este bun, chiar dacă în față au și lucruri negative. Pentru ei, ce e rău e bun, iar ce e bun e doar mulțumitor. O lume perfectă încă nu există, dar ei sunt optimiști. Fac asta ca să ascundă adevăratele probleme care nu îi lasă să evolueze. Marea grijă pe care o au este să nu cadă în decepții, să nu facă un lucru care, la prima vedere, e benefic, iar ulterior se demonstrează că s-au pripit.

Capricornii sunt încăpățânați când își urmăresc scopul. Pot deveni egoiști și rece. Se interesează să abordeze sub orice modalitate problemele ca să le fie bine. Dacă sunt mulțumiți de reușitele lor, nu mai au treabă cu ceilalți.

Peștii, influențabili și dependenți de cei din jur

Vărsătorii au ca definitorie instabilitatea extremă. Asta îi poate perturba totalmente. Ei pot trece de la extaz la dramă și nefericire, la o cădere psihică. Cei din jurul lor nu reușesc să înțeleagă ce se întâmplă cu ei. Adevărul e că și în astrologie este enigmatic cum acționează un Vărsător. Este cel mai misterios semn zodiacal. Un Vărsător poate deveni de la cel mai bun prieten cel mai mare dușman. Nu va spune niciodată cu ce l-ai supărat. Poți să nu acționezi, dar într-o zi când e supărat se îndepărtează brusc. Vărsătorii sunt supranumiți și oamenii viitorului. Ei sunt vizionari, pot fi mari inventatori.

Peștii sunt sensibili, dependenți de ceilalți, extrem de vulnerabili. Sunt influențabili. De multe ori, nativii de apă își găsesc greu echilibrul. Pot fi dependenți nu doar de persoane, ci și de idei sau acțiunile celor din jur. Pot rămâne foarte mult într-o stare de spirit. Sunt și destul de prăpăstioși atunci când trebuie să ia o decizie.

ADVERTISEMENT