Life

Horoscop realizat de Minerva pentru Săptămâna Mare. Cinci zodii au o revelație

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Cinci zodii au o revelație în Săptămâna Mare, a anunțat astrologul. Capricornii pot pune bani deoparte.
18.04.2022 | 17:46
Horoscop realizat de Minerva pentru Saptamana Mare Cinci zodii au o revelatie
Horoscop realizat de Minerva pentru Săptămâna Mare. Cinci zodii au o revelație. Foto: Colaj Fanatik / Captură video și Pixabay
ADVERTISEMENT

Minerva a transmis cum va fi această săptămâna pentru nativi. Sunt cinci zodii care au parte de o relevație chiar în Săptămâna Mare, a anunțat astrologul pe canalul de Youtube al 6TV.

Horoscop Minerva pentru Săptămâna Mare. Ce vești sunt pentru zodii

Rac

O săptămână foarte bună pentru a avea parte de noi experiențe, anunță Minerva în horoscopul săptămânal. Te ierți pe tine, dar și pe ceilalți și faci loc luminii în sufletul pentru, pentru a întâmpina Învierea Domnului așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Ai șanse să obții acel echilibru care simți că îți lipsea. Te gândești la responsabilitățile din viața ta și este necesar să îți dai seama când greșești, dar și să spui cu voce tare când îți dorești ceva.

Fecioară

Poți să afli adevăruri care dor legate de relațiile parteneriale. Trebuie să înfrunți ceea ce afli și să iei o decizie în consecință. Trebuie să eviți certurile și comentariile mai răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Fă pace cu tine și cu ceilalți. Sâmbătă, în special, trebuie să te concentrezi pe echilibrul între a da și a primi. Încasezi niște bani din datorii, dar trebuie să le plătești pe ale tale, la rândul tău.

Scorpion

Ești creativ la început de săptămână și ai șanse să îți vezi toate visele îndeplinite. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a te îndrăgosti sau pentru a-ți exprima emoțiile.

ADVERTISEMENT

Poți face o pauză la final de săptămână, pentru a medita, și poți scoate la iveală sentimente grele, pe care trebuie să le înfrunți.

Capricorn

Poți să pui deoparte bani pentru casa ta de vis sau chiar să depui un avans pentru ea, dacă ai găsit-o deja. Poți semna niște documente importante în ziua de vineri, în Vinerea Mare și ai parte de o revelație.

ADVERTISEMENT

Sfatul pentru tine este să nu renunți la ceva doar pentru că celorlalți li se pare ciudat. Ai parte de îmbunătăți financiare.

Vărsător

Te pregătești pentru o perioadă în care vei face mari cheltuieli. Poți merge de Paște la un pelerinaj sau în vizită la mănăstiri.

Poți să faci o schimbare în viața ta personală și chiar să cunoști un posibil partener. Nu îl judeca prea aspru, pentru că nimeni nu e perfect.

ADVERTISEMENT