Life

Horoscop realizat de Neti Sandu: joi, 23 iulie 2020. Balanța iese la rampă cu ceva nou

23.07.2020 | 08:00
Horoscop realizat de Neti Sandu joi 23 iulie 2020 Balanta iese la rampa cu ceva nou
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020, realizat de astrologul Neti Sandu aduce reușite pe plan profesional, griji pentru noi, dar și pentru ceilalți. În plus, este o zi importantă pentru decizii de viitor.

Cunoscutul astrolog de la Pro TV spune că vibrația zilei se învârte în jurul cifrei cinci și are menirea de a oferi semnelor zodiacale curaj în tot ceea ce doresc să facă.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toți cei 12 nativi și află care sunt evenimentele de care au parte aceștia pe parcursul zilei.

Horoscop Neti Sandu: joi, 23 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

E posibil să primești niște bani pe care să-i investești în planurile de vacanță. Pune în vânzare obiecte de care nu ai nevoie, așa faci un ban în plus.

ADVERTISEMENT

Taur

Întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult. Banii vin dintr-o colaborare, ocazie bună pentru a-i investi în locuință sau într-un alt proiect.

Gemeni

Se poate să luați niște bani pe care să-i puneți deoparte. Un interviu, chiar și online, te poate duce la un loc de muncă care să ți se potrivească ca o mănușă.

ADVERTISEMENT

Rac

Cere-ți drepturile, ia-ți un avocat care să te reprezinte. Profită de ocazie și începe proiecte noi din care să culegi roadele cât mai curând. Munca îți este apreciată.

Leu

Ai de achitat câteva facturi și datorii. Încearcă să nu rămâi dator și să fii la zi cu toate. Banii ar putea veni din mai multe surse și uite așa, ai pentru cumpărături.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Comenzile date acum mult timp ar putea ajunge la tine. Întârzierile se datorează traficului sau poate stocului. O zi în care primești ceva bani în dar, măcar pentru o ieșire în oraș.

Balanță

Ieși în față cu ceva nou: idee, plan etc. Ai șansa să arăți ce poți și poate ești și recompensat. Sunt câteva probleme de rezolvat, încearcă să le faci de acasă, online. Nu este nevoie de deplasări la instituții.

Scorpion

Înainte de a pleca la drum asigură-te că totul va fi în regulă și sunt îndeplinite toate condițiile. Pune-ți în valoare calitățile, lasă atuurile să vorbească de la sine și poți căpăta un titlu.

Săgetător

O persoană dragă vă invită la mare sau la munte. Profită de această ocazie pentru a-ți încărca bateriile. Treaba merge bine și la locul de muncă unde ai o companie pe gustul tău.

Capricorn

Reluarea unei legături din trecut este foarte posibilă azi. O persoană mai veche dorește să mai dea o șansă relației de iubire. Fă echipă bună cu tinerii pentru că te înțelegi de minune cu ei.

Vărsător

Eforturi financiare. Mașina trebuie reparată sau poate chiar schimbată. Consultă-te cu un prieten bun înainte de a te băga în afaceri. Noul proiect trebuie să îndeplinească niște condiții.

Pești

Îți pică cu tronc o persoană care la prima vedere ți se pare perfectă. Idei inspirate îți trec prin minte, ieși pe piață cu ceva în stilul în propriu.

ADVERTISEMENT