Life

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici dă o veste mare pentru Balanțe!

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici face previziuni pentru săptămâna care urmează. Care sunt zodiile cu noroc?
08.04.2023 | 11:45
Horoscop rune 1016 aprilie 2023 Mihai Voropchievici da o veste mare pentru Balante
Horoscop rune 10-16 aprilie 2023, realizat de Mihai Voropchevici. Foto: ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023! Mihai Voropchievici face predicțiile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK! Maestrul runelor vine cu vești interesante, cu informații de care fiecare zodie este bine să țină cont.

Horoscop rune 10-16 aprilie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești colosale pentru zodii!

Vine cea mai puternică săptămână dinaintea Paștelui, care anul ăsta pică pe 16 aprilie 2023! Pentru Berbeci, runa le șoptește că trebuie să aibă răbdare. Nu e bine să forțeze mâna norocului. Surprizele vin pentru cei răbdători, doar pentru cei ce știu să aștepte.

ADVERTISEMENT

Taurii au un anunț frumos. Vor primi vești bune. S-ar putea să primească și un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Runa le oferă cea mai bună prognoză.

Gemenii au o atenționare! Este cazul să abordeze cu totul diferit toate problemele care sunt în interesul lor. Cu alte cuvinte, să schimbe tactica. Nu e atât de greu, doar că ei, când vine schimbarea, nu prea le convine. Ar prefera să rămână în condițiile anterioare. Totul va fi benefic doar dacă se vor raporta altfel le necazuri.

ADVERTISEMENT

Racii, unii mai bogați, sunt pe punctul să se mute din casă sau de la locul de muncă. Vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă. Dacă au oferte de a schimba locuința, e o perioadă fantastic de benefică. Și schimbarea locului de muncă implică niște riscuri. Să nu părăsească un loc de muncă înainte de a găsi ceva nou, convenabil, care să le ofere toate lucrurile pe care și le doresc de la acel serviciu.  Să gândească de două ori și să facă o singură alegere.

Scorpionii, iubiți de astre. Îl au pe Wunjo toată săptămâna. Este cea mai norocoasă rună

Leii vor da lovitura! Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Sunt schimbări pe tot ce înseamnă traiul lor de zi cu zi. Pot rezolva ceva pe plan amoros ori pe plan financiar, chiar și problemele de sănătate. Rapid înseamnă că în primele câteva zile vin aceste lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se pregătesc pentru o suită de schimbări majore. Vine, nu o schimbare sau două, ci ele vin înlănțuite. Fiecare are legătură cu prima acțiune. Dacă a intervenit ceva bun la locul de muncă, reversul poate fi un timp de muncă mai scurt sau o mărire de salariu. De aici apar lucruri pe care ele și le doresc, căci sunt muncitoare. Efectele muncii lor se reflectă în câștigurile ulterioare.

Balanțele au aproape certitudinea că cineva care se gândește intens la ele, cineva care le agreează, le va trimite un cadou minunat. Le va ajuta să obțină ceva ce își doresc de multă vreme. Asta e bine pentru Balanțe, căci în general nu prea primesc beneficii, dar în săptămâna care vine au parte de surprize.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt super-câștigătorii în perioada care vine. În perioada 10-16 îl au pe Wunjo! Câștigă pe toate planurile, indiferent ce își propun să facă.

Vărsătorii se îndrăgostesc

Săgetătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Runa îi atenționează să fie extrem de prudenți, atât în dialog cât și la cumpărături, ori în relațiile cu cei apropiați. E o perioadă în care factorul neprevăzut este prioritar. Să fie atenți cum patinează pe gheață! E o avertizare serioasă și, oricât ar fi de norocoși, e bine să o ia în considerare.

Capricornii, truditorii zodiacului, vor susține o bătălie furtunoasă, o dispută. Au ceva nemulțumiri și vor neapărat să clarifice niște lucruri. Capricornii nu vor accepta lucrurile ambigue. Vor totul clar, să știe ce, când și cum.

Vărsătorii, chiar dacă țin sau nu Postul Paștelui, se îndrăgostesc. Apare ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Cupidon are surprize mari pentru nativii de aer.

Peștii trebuie să fie pregătiți să-și facă bagajele. În săptămâna 10-16 aprilie, astrele le anunță o călătorie. Vor mai ieși din monotonia zilelor. Sunt mulți Peștișori cărora le priește o mini-vacanță de Paște!

 

ADVERTISEMENT