Life

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Mihai Voropchievici dă vești uriașe pentru 3 zodii

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Mihai Voropchievici vine cu cele mai alșteptate previziuni astrologice ale momentului!
09.12.2023 | 14:23
Horoscop rune 1117 decembrie 2023 Mihai Voropchievici da vesti uriase pentru 3 zodii
Horoscop rune 11-17 decembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești de-a dreptul surpinzătoare pentru fiecare semn zodiacal. Cine are parte de noroc cu carul? Cine va întâmpina dificultăți înainte de Crăciun? Cum stau zodiile la capitolul amoros? Află toate răspunsurile în rândurile de mai jos!

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023, by Mihai Voropchievici

Săptămâna cuprinsă între 11 și 17 decembrie 2023 va fi una deosebită pentru câteva zodii, după cum anunță maestrul runelor, Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Taurii sunt atenționați că vor susține o mică bătălie, dar sfatul runei este că nu trebuie să fie îngrijorați. Vor câștiga în mod sigur.

ADVERTISEMENT

Gemenii au acest enunț: e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. E timpul ca nativii de aer să îi lase pe cei care vor să se apropie de ei să îi surprindă. Lucrurile plăcute vine pentru cei care știu să le accepte și mai ales pentru cei care au răbdare.

Racii fac pe misterioșii

Racii au o săptămână în care se înconjoară de o aură de mister. E o săptămână în care Racul nu mai e atât de sociabil pe cât îl știm noi. Se retrage în carapacea lui și încearcă să rezolve niște lucruri care l-au cam bulversat.

ADVERTISEMENT

Leii vor da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Primesc lucruri benefice în viața lor. Cei care își doreau de mult acea schimbare la care visau poate toată viața vor avea ocazia să își vasă visul împlinit.

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Fecioarele au simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte va apărea în calea lor. Nativii de pământ care căutau iubirea nu vor mai trebui să bată la prea multe uși. Inima lor e deschisă spre o dragoste pasională.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt atenționate de câteva săptămâni că foarte curând vor afla un adevăr important care le poate marca viața. O informație interesantă le poate da toate gândurile peste cap, îi va face să vadă lumea cu alți ochi.

Scorpionii, puși pe drumuri. Astrele le anunță o călătorie

Scorpionii sunt întrebați de rună dacă sunt pregătiți să își facă bagajele, căci astrele le anunță o călătorie. Nativii de apă vor porni în aventura vieții lor, chiar acum, pe final de an.

Săgetătorii, impulsivi câteodată, sunt atenționați că trebuie să schimbe tactica, să abordeze altfel problemele. Numai schimbând macazul vor avea parte de soluțiile corecte, de rezolvările dilemelor lor.

Horoscop rune 11-17 decembrie 2023. Capricornii, în perioada următoare, au protecția care îi va face să se simtă în siguranță. Forța divină este cu ei. Vor fi feriți de toate forțele malefice din Univers.

Vărsătorii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția atât în familie, cât și în societate sau la locul de muncă.

Peștii au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Nativii de apă vor bifa o mare victorie, așadar. Stau bine la capitolul armonie, iar aici vorbim evident și de câștiguri materiale substanțiale. Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de maestrul Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Cătălin Bordea, umilt de o femeie. I-a spus-o direct în față
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni