Life

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Mihai Voropchievici, vești neplăcute pentru două zodii

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Mihai Voropchievici vine cu cele mai tari previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal.
10.02.2024 | 11:55
Horoscop rune 1218 februarie 2024 Mihai Voropchievici vesti neplacute pentru doua zodii
Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 12-18 februarie 2024, realizat în exclusivitate pentru FANATIK de Mihai Voropchievici. Pentru două zodii va fi o săptămână destul de complicată, anunță maestrul runelor.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Mihai Voropchievici, vești proaste pentru două zodii

Berbecul se pare că e un învingător, deschizător de horoscop și de drumuri. Îl are pe Wunjo. La el nu a fost această rună de multă vreme. Acum Wunjo vine spre Berbec și le spune că va câștiga pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Taurul are o săptămână în care va avea multe mesaje, multă comunicare, însă doar unul se va detașa dintre toate. Așadar, un singur mesaj din toate cele care vor ajunge la el va fi esențial. De acel mesaj, acea informație vor trebui să țină cont Taurii.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Gemenii au simbolul dragostei, simbol care semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Sunt pe punctul de a da o lovitură frumoasă din punct de vedere sentimental. Cei singuri își găsesc dragostea.

ADVERTISEMENT

Racii au chef de scandal și trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Dacă rămân calmi, totul se aranjează.

Leii sunt anunțați că vor afla un adevăr important care îi poate marca sau le poate schimba viața. Există o anumită informație care aduce noi paradigme în existența lor, noi viziuni asupra vieții.

ADVERTISEMENT

Capricornii rezolvă o mare problemă

Fecioarele sunt mai năpăstuite un pic, din nou. Li se recomandă să aibă forță, putere și tărie. Au o perioadă mai problematică.

Balanța are o săptămână de protecție în intervalul 12-18 februarie. Balanțele vor fi ajutate de astre și protejate în fața tuturor forțelor malefice din Univers.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Scorpionul e întrebat scurt și la obiect, și anume dacă e pregătit să își facă bagajele. Poate efectua o călătorie sau mai multe drumuri.

Săgetătorii au predispoziția să susțină o mică bătălie. Rune le spune că nu trebuie să fie îngrijorați. Orice scandal, orice conflict este, în cele din urmă, în favoarea lor. Trebuie doar să aibă încredere în forțele lor.

Capricornii, harnicii zodiacului, vor putea să găsească răspunsul sau rezolvarea unei probleme, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Vărsătorului i se șoptește că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să le aștepte.

Horoscop rune 12-18 februarie 2024. Peștișorii sunt preveniți că vor da lovitura. Se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor.

ADVERTISEMENT
Un portar cu 6 titluri la Steaua, mărturie terifiantă despre cutremurul din '77:...
Un portar cu 6 titluri la Steaua, mărturie terifiantă despre cutremurul din '77: „Noaptea, de sub pământ, se auzeau niște bătăi! A venit Ceaușescu”
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15...
”Rușinos!” Fosta iubită a lui George Clooney și partenerul ei, românul cu 15 ani mai tânăr, goi-pușcă în văzul tuturor FOTO
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Simulare Bac 2024. Ce subiecte au picat la limba română
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Prezentatorul de la Survivor All Stars a rupt tăcerea. Daniel Pavel a răbufnit...
Prezentatorul de la Survivor All Stars a rupt tăcerea. Daniel Pavel a răbufnit după eliminarea lui Jador.
Andreea Esca, surprinsă alături de Aris într-o ipostază nemaivăzută
Andreea Esca, surprinsă alături de Aris într-o ipostază nemaivăzută
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”