Life

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci, dar și schimbări importante pentru Berbeci.
15.06.2024 | 19:09
Horoscop rune 1723 iunie 2024 Mihai Voropchievici anunta castiguri imense pentru Raci
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță o săptămână excelentă pentru Lei, dar și pentru Gemeni. La polul opus, Fecioarele trebuie să rămână vigilente pentru că nu sunt foarte bine aspectate.

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță fertilitate pentru acești nativi

Numerologul Mihai Voropchievici anunță prezintă Horoscop rune pentru săptămâna 17-23 iunie 2024. Se pare că mai multe zodii sunt favorizate în perioada următoare. Alți nativi în schimb vor avea de depășit niște momente mai complicate.

ADVERTISEMENT

Berbecul trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă curând. Cu alte cuvinte, runa îi sfătuiește să fie pregătiți pentru această schimbare care va conta enorm.

Pentru Tauri, runa îi anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Făcând acest lucru vor triumfa. Pentru Gemeni săptămâna următoare este o săptămână care aduce fertilitate și belșug, spune Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Peste puțin timp, visele lor se îndeplinesc. Și nici Racul nu are de ce să se plângă. Acesta are de câștigat pe toate planurile. Runa îi oferă toate lucrurile pe care și le dorește, adaugă Mihai Voropchievici.

Leul primește vești bune, Fecioara trebuie să fie prudentă

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Leul are o săptămână în care primește vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză, sau pur și simplu o sumă de bani importantă. Fecioara pe de altă parte are o săptămână mai puțin benefică.

ADVERTISEMENT

E pe o pojghiță de gheață foarte subțire și trebuie să fie prudentă la toate deciziile pe care le ia, dar și la cum acționează. Balanța în schimb primește un mesaj dublu. În primul rând trebuie să se relaxeze. Acești nativi stau cu gândul la starea de sănătate a unei persoane dragi.

Iar această persoană se bucură de o sănătate excelentă, deci e o săptămână foarte bună. Nu loc de griji sau de alte probleme. În cazul Scorpionilor sunt așteptate surprize. Cineva se gândește la ei și le va trimite un cadou minunat.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 17-23 iunie 2024. La Săgetător, spune Mihai Voropchievici, e a doua săptămână în care e pus pe stârnit uragane, furtuni, dispute. Cel mai bine este să rămână calm pentru ca totul să se aranjeze.

Capricornul are simbolul dragostei. Pentru acești nativi urmează ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă. Cei născuți sub acest semn zodiacal își îndreaptă atenția către niște lucruri de suflet, poate chiar niște pasiuni.

Vărsătorii în schimb vor afla un adevăr important care le va marca viața sau le-o va schimba. Peștii pot să găsească răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă. Condiția este să aibă o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși