Life

Horoscop rune 27 mai 2020. Greutăţi la tot pasul. Trei zodii au cea mai complicată zi

26.05.2020 | 21:55
Horoscop rune 27 mai 2020 Greutati la tot pasul Trei zodii au cea mai complicata zi
ADVERTISEMENT

Fanatik vă aduce horoscopul runelor pentru miercuri, 27 mai 2020. Ziua se anunță dificilă pentru trei dintre zodii, pentru că vor întâmpina greutăți și complicații. Cum va fi ziua pentru toți nativii.

Horoscop rune 27 mai 2020. Zi complicată pentru trei dintre zodii

Berbec

Berbecii trebuie să fie atenți la monotonia car a pus stăpânire pe ei în ultimele zile, pentru că există riscul să se extindă. Din aceeași cauză nu mai văd lucrurile clar, se simt ușor pierduți. Simt că bat pasul pe loc și pot deveni impulsivi. Ehwaz este runa impulsului.

ADVERTISEMENT

Taur

Runa etalată este Isa, una dintre cele mai simple rune. Ea reperzintă calmul, relaxarea și puritatea ghetii. Când apare această rună, este indicat să evităm pe cât posibil călătoriile și deciziile importante pentru că se pot face foarte multe greșeli.

Gemeni

Runa etalata este Laguz, care indică incertitudinea, nesiguranța, nerăbdarea, neîncrederea. Cu toate acestea, vine și cu numeroase beneficii. Te anunță, te avertizează în legătură cu situașii incerte, grele sau periculoase. Laguz te instruiește să mergi cu valul.

ADVERTISEMENT

Rac

Perth este runa etalată și reprezintă fertilitatea, procreația și tot ceea ce nu s-a văzut. Mâna destinului își face simțită prezenț și vine să îți arate cât de important este drumul tău. Nu-ți cunoști soarta, dar trebuie s-o asculți.

Leu

Thurisaz te sfătuiește să nu îți exagerezi rolul cu ce ți se întâmplă în această perioadă. Nu încerca să desfaci firul în patru pentru că nu te va ajuta la nimic. Evenimentele se vor petrece așa cum trebuie, cum a fost dat. Poți, însă, să-ți analizezi situația pentru a ști ce ai de făcut pe viitor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Runa etalata este Ansuz cu fața în sus. Încearcă să te asiguri că ai canalele de comunicare deschise și funcționale. Poți primi vești importante și mult așteptate. La rândul tău, pune mâna pe telefon și sună acolo unde îți dorești. Nu mai amâna momente.

Balanță

Eiwaz cu fața în jos sugerează că porți o povară grea de care nu ești conștient. Încearcă să nu te îngreunezi și cu altele care nu îți aparțin. Lasă-i pe cei din jur să se lupre cu propriile probleme, pentru că sunt ale lor, nu ale tale. Trebuie să fii conștient asupra propriei tale stări de bine.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Runa Inguz este runa fertilității. Prezența ei sugerează au fost inițiate sarcini care vor ajunge la împlinire. Runa mai este asociată și cu sexualitatea. Provocarea și recompensa sunt aduse împreună, în mod complementar, în viața ta.

Săgetător

Aparitia runei Hagalaz te îndeană să renunți la trecut. Doar prin distrugerea anumitor atașamente emoționale poți merge mai departe și îți poși crea alt destin, un drum nou. Deși Hagalaz reprezintă distrugerea, ea poartă semnul renașterii.

Capricorn

Runa Kenaz este runa luminii și a cunoașterii, ce alungă intunericul și ignoranța, făcând lumină în situațiile complicate, cu adevăruri ascunse. Runa vine cu lumina, cu inspirație și imaginație în momentele de întuneric total.

Vărsător

Othila cu fața în sus te îndeamnă să fii cea mai bună persoană și să tinzi întotdeauna să fii cel mai bun. Exact ca un artist care nu e mulțumit de propria creație, dar știe că a dat tot ce putea pentru ca opera să fie la cel mai înalt nivel.

Pești

Runa Teiwaz este o rună pozitivă, mesajul său este de responsabilitate, loialitate și îndatoriri. Simbolizeaza liderul și sacrificiul personal. Runa face referire la legendarul luptător norvegian Tyr, care s-a bătut pentru a-și salva poporul și și-a pierdut brațul când l-a învins pe lupul gigant Fenris.

ADVERTISEMENT