Life

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Mihai Voropchievici, veste surpriză pentru Gemeni

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni ale momentului pentru fiecare zodie.
02.03.2024 | 12:48
Horoscop rune 410 martie 2024 Mihai Voropchievici veste surpriza pentru Gemeni
Horoscop rune 4-10 martie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Mihai Voropchievici oferă, în exclusivitate pentru FANATIK, cele mai importante previziuni astrologice. Primăvara a început în forță pentru o serie de zodii, însă există și câteva vești neplăcute de care e bine să ținem cont acum.

Horoscop rune 4-10 martie 2024, by Mihai Voropchievici

Berbecii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Au două opțiuni, iar runa le spune că vor acționa favorabil indiferent de ce decizie au de luat. Pot, de asemenea, să apară și alte probleme  care îi preocupă pe Berbeci, dincolo de mutatul de acasă sau schimbatul jobului.

ADVERTISEMENT

Taurii au o săptămână în care se înconjoară, pur și simplu, de mister. Nu se poate discuta cu ei deoarece sunt distanți, sunt rezervați. Vor să fie doar ei și Dumnezeu, cu gândurile lor, așa că e bine să fie lăsați în pace, să nu fie agasați cu întrebări.

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Gemenilor le e sugerată o călătorie. Runa îi întreabă dacă și-au făcut bagajale, căci trebuie să pornească la drum. Tot ce contează în perioada 4-10 martie pentru nativii de aer este să aibă parte de vreme bună în destinația aleasă.

ADVERTISEMENT

Racii sunt atenționați să abordeze altfel problemele care îi interesează. Cu alte cuvinte, e cazul să schimbe tactica. Acolo unde a mers prost, trebuie să facă totul pe dos. Dacă au fost prea binevoitori și îngăduitori, e cazul să fie mai fermi pe poziție.

Leul va da lovitura și se va produce un salt calitativ, rapid în existența lui. Nativii de foc au parte, așadar, de niște transformări uluitoare, benefice în destinul lor. Se anunță zile cu totul extraordinare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele primesc un mesaj crucial

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Fecioarele au o săptămână în care trebuie să fie pregătite să primească un mesaj, unul foarte important. Din tot noianul de mesaje, unul singur va fi cu adevărat esențial. Pentru Balanțe, se dezvoltă săptămâna dragostei. Au parte de o iubire nouă și pasională, una fierbinte.

Scorpionii sunt pe o pojghiță subțire de gheață și trebuie să fie extrem de prudenți în modul în care comunică, în modul în care lucrează cu oamenii ori cu valorile materiale. Prudența trebuie să fie la ordinea zilei chiar de luni, 4 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Arcașii trebuie să știe, așadar, că toate lucrurile frumoase sunt pregătite pentru ei.

Horoscop rune 4-10 martie 2024. Truditorii, Capricornii, au primit cea mai bună rună: Wunjo. Nativii de pământ s-au cam abonat la cea mai norocoasă rună. Sunt niște învingători și vor câștiga pe toate planurile, în mod sigur.

Vărsătorii au runa de protecție divină: Eolh. Eolh îi protejează în fața tuturor forțelor malefice din Univers. Se vor simți în siguranță cu protecția acestei rune. Peștii au o săptămână destul de grea. Trebuie să aibă forța și tăria să depășească bine săptămâna 4-10 martie 2024.

ADVERTISEMENT