Life

Horoscop rune 8-14 iulie 2024. Mihai Voropchievici, rună specială pentru Fecioare

Horoscop rune 8-14 iulie 2024. Mihai Voropchievici vine cu o previziune cu totul neașteptată pentru Fecioare. Ce urmează?
05.07.2024 | 17:47
Horoscop rune 814 iulie 2024 Mihai Voropchievici runa speciala pentru Fecioare
Horoscop rune 8-14 iulie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 8-14 iulie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate predicții astrologice ale momentului, în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop rune 8-14 iulie 2024, by Mihai Voropchievici

Berbecii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Runa îi atenționează că trebuie să fie pregătiți.

ADVERTISEMENT

Taurul e prevenit că va primi vești bune. S-ar putea să fie vorba de o sumă importantă de bani sau un cadou surpriză, exact ce le place lor.

Horoscop rune 8-14 iulie. Gemenii au o rună de atenționare. Lor li se spune că trebuie să schimbe tactica, să abordeze cu totul diferit problemele care îi interesează. Acolo unde au fost mai duri, e bine să fie maleabili. Unde au fost prea liniștiți, e cazul să fie mai înfipți.

ADVERTISEMENT

Racul va trebui să își consolideze poziția în societate, în familie, dar și la serviciu. E bine să își mobilizeze toate forțele, căci numai așa, în mod cert, vor câștiga.

Leii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Runa îi atenționează să fie extrem de prudenți la tot ce fac.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor da lovitura. Se produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Acest salt calitativ nu va face altceva decât să le bucure.

Balanțele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante, acasă, chiar de la începutul intervalului, deci undeva pe 8 sau 9 iulie 2024.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au de susținut o mică bătălie, dar runa îi sfătuiește că nu trebuie să fie îngrijorați. Vor câștiga în mod sigur.

Peștii au o perioadă mai grea

Horoscop rune 8-14 iulie. Săgetătorul are o săptămână în care va primi un mesaj foarte important, asta pe lângă alte multe mesaje care vin în perioada 8-14 iulie.

Capricornul, a doua oară la rând, e sfătuit să aibă răbdare, căci surprizele plăcute sunt doar pentru Capricornii care știu să aștepte.

Vărsătorii se mută din casă sau caută un loc de muncă nou. Runa le spune că vor acționa favorabil indiferent de ce vor decide.

Peștișorii trebuie să fie puternici, să aibă tărie, forță, să accepte săptămâna așa cum e. E o săptămână un pic mai anevoioasă din toate punctele de vedere.

 

 

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”