Life

Horoscop rune 8-14 mai 2023. Mihai Voropchievici, atenționare pentru Capricorni și Pești

Horoscop rune 8-14 mai 2023: Mihai Voropchievici vine cu atenționări, dar și cu vești bune pentru zodii. Ce se întâmplă cu Capricornii?
06.05.2023 | 10:35
Horoscop rune 814 mai 2023 Mihai Voropchievici atentionare pentru Capricorni si Pesti
Horoscop rune 8-14 mai 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 8-14 mai 2023: Mihai Voropchievici aduce, în exclusivitate pentru FANATIK, așa cum v-a obișnuit, cele mai așteptate predicții astrologice săptămânale!

Horoscop rune 8-14 mai 2023. Mihai Voropchievici, predicțiile momentului

Berbecii primesc un semn magic. Sunt preveniți că vor susține o mică bătălie, dar runa îi atenționează că nu trebuie să fie îngrijorați. Vor ieși cu bine din orice gâlceavă, din orice situație mai precipitată, chiar și dacă se lasă cu un mic scandal.

ADVERTISEMENT

La Tauri, vine o avertizare sau o atenționare. Trebuie să își mobilizeze forțele pentru a-și consolida poziția în familie, societate, dar și la serviciu. Trebuie să dea dovadă că pot ieși din situațiile complicate, numai consolindându-și cu adevărat poziția.

Gemenii au o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Nevoia de a fi cu ei înșiși este foarte mare. Dacă vedeți că răspund mai lapidar, încercați să nu îi deranjați. Au și ei nevoie s

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, e săptămâna dragostei. Apare o dragoste nouă, fierbinte. Runa le spune Racilor să își deschidă inima, să nu fugă de dragoste. Meritau și ei o astfel de previziune, așa că, Racilor, îndrăzniți să vă deschideți inima!

Leii trebuie să lase trecutul în urmă

Leii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună față de cea care tocmai a trecut. Toate astrele sunt de partea voastră, dacă știți să vă ancorați în prezent și să nu mai trăiți în trecut.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își mobilizează forțele și sunt pregătite să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa le spune să rămână calme, căci totul se aranjează.

Balanțele trebuie să se pregătească să își facă bagajele. Astrele le anunță o călătorie. Chiar le prinde bine nativilor de aer un voiaj, mai ales că se încălzește și vremea în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Scorpionul are o rună fantastic de benefică. Au parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, nativii de apă au parte de tot ce își doresc. Visele lor devin, în sfârșit, realitate!

Capricornii, săptămână grea

Săgetătorii găsesc răspuns la problemele care îi frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Dacă sunt transparenți și cer sfaturi, acești nativi au parte de soluțiile după care tânjeau. Totul ține de deschiderea lor, de cât de comunicativi pot fi ei.

Capricornii au o săptămână mai grea, în care trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie. E o săptămână anevoioasă ca stare de sănătate, probabil că se instaurează oboseala după atâta muncă. Nu le-ar strica o mică pauză, puțină relaxare, mai multă odihnă.

Vărsătorii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului deoarece toate surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei ce știu să aștepte. Dacă nu se pripesc, Universul le va arăta de ce a fost bine să nu alerge după mai mulți iepuri, în viteză. Cum s-ar spune, ce e al Vărsătorilor e pus deoparte.

Peștii încă sunt în căutare. Runa îi atenționează să nu își mai facă griji cu privire la alegerea crucială pe care trebuie să o facă. Cei care se mută din casă ori de la serviciu vor lua decizia cea mai înțeleaptă. Schimbările sunt, așadar, binevenite! Pentru alte horoscoape realizate de Mihai Voropchievici, puteți intra și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT