News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru 10-16 Iunie. Zodia care își schimbă complet viața

08.06.2019 | 21:08
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru 1016 Iunie Zodia care isi schimba complet viata
Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Sursa foto:antena3.ro

Mihai Voropchievici vine cu noi predicții inedite. Așa cum v-ați obișnuit deja, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, cunoscutul astrolog și numerolog a prezentat horoscopul runelor sale, în perioada 10-16 iunie 2016.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada  10-16 iunie 2019

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânal al runelor în emisiunea Adevăruri Ascunse prezentată de Cătălina Porumbel. Conform predicțiilor sale, zilele următoare vin cu noi provocări și transformări spectaculoase pentru cei mai mulți dintre nativi.

Berbec

Acest nativ trebuie să fie cu băgare de seamă, mai ales că are tendința de a-și forța norocul în multe privințe, ceea ce Mihai Voropchievici nu le recomandă. „Toate surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte”.

Ce surprize ne-au rezervat runele lui Mihai Voropchievici. Sursa foto:antena3.ro
Ce surprize ne-au rezervat runele lui Mihai Voropchievici. Sursa foto:antena3.ro

Taur

În următoarea perioadă, Taurul și-a propus să joace la două capete, vrea un loc de muncă mai bun, dar și o locuință nouă. Nu le poate primi, însă, pe amândouă. Va trebui să aștepte.  Toate la timpul lor.

 Gemeni

Acești nativi simt nevoia unei revigorări totale, pe toate planurile. Așa că fac tot ce pot pentru a se relaxa, vor să se detașeze o perioadă de toate grijile și problemele.

Rac

Racii au parte de zile în care le este testată capacitatea de a rezista în condiții extreme. Trebuie să dea dovadă de tărie pentru a depăși momentele grele care se întrevăd.

Leu

Leii au parte de o perioadă bună. Mai mult decât atât, Mihai Voropchievici anunță că acești nativi vor trece prin momente plăcute pe toate planurile, datorită protecției divine care îi va însoți în zilele următoare

Fecioară

Fecioarele au gânduri de călătorie, se gândesc serios să pună în practică planuri mai vechi, mai ales că vremea o permite. Este timpul să-și facă bagajele.

Balanță

Balanțele nu au parte de o dispoziție tocmai bună. Vor trebui să comunice mult mai mult decât de obicei, iar acest aspect nu se numără printre atuurile lor.

Scorpion

Pentru Scorpioni se întrevăd unele schimbări importante, mai ales în ceea ce privește propria gospodărie. Au de gând să redecoreze, simt nevoia unui aer fresh.

Săgetător

Mobilizați-vă forțele pentru a vă consolida poziția în familie, acasă și societate. Runa a zis clar: nu fiți leneși cu voi”.

Capricorn

Capricornii au nevoie să schimbe radical abordarea, pentru a rezolva problemele care survin în următoarea perioadă. Soluția constă într-o tactică mai bună.

Vărsător

Vărsătorii au parte de vești bune, mai ales în plan financiar. Se întrevede o recompensă generoasă, la care poate că nici nu s-ar fi așteptat.

Pești

Peștii sunt în postura de a afla un adevăr care îi poate marca viața. Vine de sus. Un adevăr foarte, foarte important” anunță Mihai Voropchievici.