News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru luna august! Mai multe zodii vor fi puse la încercare

11.07.2019 | 11:48
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru luna august Mai multe zodii vor fi puse la incercare

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru luna august 2019. Ultima lună calendaristică de vară ne aduce o serie de surprize, unele mai plăcute, altele mai neplăcute. Conform previziunilor numerologului, pentru unii nativi august va fi o lună în care se va face un bilanț intim, în care vor afla lucruri pe care nu le-au bănuit niciodată.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pe luna august 2019

Berbecii au un august plin de relaxare și distracție. Cei care sunt singuri, adică nu sunt implicați în vreo relație sentimentală, vor avea o perioadă destul de complicată.

Taurii vor fi puși la încercare. Vor fi nevoiți să dea dovadă de mai mult devotament față de persoana iubită. Vor apărea foarte multe semne de întrebare care vor schimba direcția relației.

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru ultima lună de vară. Sursa foto: a1.ro

Leii vor fi energici

Gemenii se pot lovi de tot felul de trădători. Luna august este pentru ei una a bilanțului, una destul de complicată din punct de vedere sentimental.

Racii au parte de câteva câștiguri financiare nesperate în luna august. Trebuie doar să deschidă bine ochii și să accepte anumite oferte. Viața li se poate schimba în bine.

Leii vor fi energici, vor avea chef să facă o grămadă de lucruri. August este una din lunile din an în care acești nativi dau dovadă de multă forță și de multă implicare.

Fecioarele trebuie să profite de luna august, căci este ultima lor lună super-benefică. Asta nu înseamnă că din septembrie vor avea necazuri, ci doar că norocul va veni mai greu.

Balanțele vor fi mai atente la cei din jur în luna august și nu vor fi ușor de păcălit. Au parte de multe momente importante în ultima lună de vară.

Scorpionii se eliberează de multe griji, în special de cele de la serviciu. Depășesc multe frici, multe angoase și au parte de o serie de revelații benefice.

Săgetătorii se maturizează și vor comunica altfel cu persoanele din familie și cu prietenii. Vor fi obligați să repare toate greșelile pe care le-au făcut.

Capricornii își vor găsi liniștea în multe activități și vor face față unor situații complicate. Sunt puși în tot felul de situații care mai de care mai solicitante.

Vărsătorii trebuie să aibă grijă de buzunarele lor. Nu se recomandă cheltuieli prea mari în luna august. Pentru Pești, în schimb, luna august va fi una ceva mai bună cu condiția ca acești nativi să renunțe la impulsivitate.