Life

Horoscop rune Voropchievici pentru luna august 2021. Perioadă cu protecție divină pentru o zodie

Mihai Voropchievici a anunțat ce au pregătit runele pentru luna august. Numerologul anunță o perioadă în care trebuie să schimbăm tactica.
07.08.2021 | 20:44
Horoscop rune Voropchievici pentru luna august 2021 Perioada cu protectie divina pentru o zodie
ADVERTISEMENT

De asemenea, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a mai transmis că semnele zodiacale au nevoie de câteva schimbări, dar nu în rău.

Previziunile complete sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta?

ADVERTISEMENT

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru toată luna august

Berbec

Acest semn zodiacal este pregătit pentru o lună de protecție divină, așadar nu trebuie să-și facă griji din acest punct de vedere.

Taur

E pregătit să înceapă o viață nouă. Sunt șanse mari să găsească un partener de viață, iar cei într-o relație pot scăpa de unele persoane toxice.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Au o lună în care sunt puși pe înțepat, sunt arțăgoși și caută mereu nod în papură. Calmul nu trebuie să lipsească perioada asta.

Rac

Cei singuri au simbolul dragostei, a unei iubiri pasionante. Cei cuplați își aduc aminte cum era iubirea lor la început de drum.

ADVERTISEMENT

Leu

O lună de mister, pot afla un adevăr important, care îi poate marca sau le poate schimba complet viața în luna august.

Fecioară

Relaxare și lasă grijile deoparte legat de oamenii apropiați, de rude. Întreabă-i pe cei din jurul tău de sănătate, să te asiguri că sunt bine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luna august aduce o suită de schimbări majore pe parcursul lunii august, lucru care se așteaptă încă de la începutul anului.

Scorpion

Se anunță o lună de comunicare, așadar luna aceasta trebuie să ai cuvintele la tine. Nu duci lipsă de e-mail-uri, scrisori sau telefoane non-stop.

Săgetător

Ai răbdare, nu forța mâna norocului. Luna august îți acordă surprize plăcute, după cum arată runa extrasă de Mihai Voropchievici.

Capricorn

Dă lovitura, se produce un salt rapid și calitativ în existența sa. A terminat cu toate obligațiile și acum abia așteaptă să zburde.

Vărsător

Fertilitate, belșug și împlinirea viselor. Se bucură de bani pe parcursul lunii august.

Pești

Stai în așteptarea unei schimbări foarte importante, în special acasă, unde e posibil să faci acele modificări programate de mult.

ADVERTISEMENT