News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru luna iulie. Gemenii au o lună fantastică

29.06.2019 | 20:17
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru luna iulie Gemenii au o luna fantastica

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 horoscopul runelor pentru luna iulie. Pe nativi îi așteaptă momente foarte interesante în a doua lună de vară. Dacă unii nativi au ghinion, alții se pot considera răsfățați de astre. Vom vedea în cele ce urmează ce zodii au dat lovitura și cine trebuie să fie precaut.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici – Luna iulie

E o lună în care nu sunt probleme majore, spune numerologul. Sunt câteva zodii care se vor afla sub protecția lui Dumnezeu. Altele ar trebui să schimbe strategia în tot ceea ce fac. Există și nativi care vor primi foarte multe mesaje pe parcursul lunii iulie. Iată ce se întâmplă cu toate semnele zodiacale, conform runelor lui Mihai Voropchievici!

Berbec:

Are o lună la dispoziție să își consolideze poziția socială, în familie, societetate și la muncă. Să facă un proces de conștiință și să se judece pe sine. S-a cam plafonat și trebuie să iasă din această stare. E timpul să se reinventeze.

Taur:

Are o lună în care încă nu termină cu mutările. Au o lună de amenajări, reconstruiri, nu mai pleacă în vacanță, decât o zi-două maxim. Vacanțele implică cheltuieli și nu vor să cheltuiască mulți bani

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru luna iulie

Gemeni:

Rîămân în așteptarea unor schimbări. E o lună a schimbărilor. Nu sunt lucrurile rele. Ca să progreseze, trebuie să se schimbe. Va fi o lună fantastică în cele din urmă.

Rac:

Este o lună în care trebui să-și mobilizeze forțele. E o lună de bătălii, trebuie să își mobilizeze forțele. Sunt bătălii furtunoase, dispute, dar trebuie să rămână calmi și totul se aranjează. Trebuie să zâmbească și să treacă peste toate.

Leu:

Vor găsi rezolvări la toate problemele. Vor face consilii de familie, vor elucida unele lucruri. Vine după o lună încărcat cu rezolvări și bucuros

Fecioară:

Mister total, e o lună de nebuloasă. Nu prea vrea să mai spună ce probleme are, intră într-o carapace, care e totuși monitorizată de divinitate. Problemele le rezolvă numai cu ajutorul lui Dumnezeu.

Balanță:

A fost atacată energetic, iar acum are parte de protecție împotriva forțelor malefice care o înconjoară. E o lună de protecție totală.

Scorpion:

Scorpionii au o lună foarte agitată, o lună de mesaje. Unele sunt bune, altele mai puțin bune. Să ia în considerare totul. Atenție la detalii!

Săgetător:

Trebuie să abodreze altfel problemele, să schimbe tactica în tot ceea ce fac.

Capricorn:

Dacă Racii vor bătălii și ei vor susține o mică bătălie. Același sfat. Să nu se îngrijoreze, să nu ridice tonul, să fie relaxați pentru că vor avea câștig de cauză.

Vărsător:

Au ocazia să înceapă o viață nouă. E o revigorare în toate planurile. Noutăți peste noutăți pentru ei.

Pești:

Face ce face runa Wunjo și ajunge în zodii de Apă. Au nevoie de forță divină și acum vor fi protejați de Dumnezeu.