News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 15 – 21 iulie. Zodia care va da lovitura

13.07.2019 | 20:19
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 15  21 iulie Zodia care va da lovitura
ADVERTISEMENT

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru săptămâna 15 – 21 iulie 2019, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3. Vine o săptămână foarte interesantă pentru zodii, iar unii nativi vor trebui să schimbe strategia în zilele următoare. Alții, în schimb, se pot considera răsfățații astrelor.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici – Luna iulie

O zodie va da lovitura în această săptămână, a anunțat numerologul. Alți nativi vor avea bătălii importante de susținut, dar vor reuși să iasă victorioși. Per ansamblu, va fi o săptămână foarte interesantă pentru toți nativii. În continuare, vom vedea ce previziuni a făcut Mihai Voropchievici, pentru toți nativii.

ADVERTISEMENT

Berbec:

Poate primi o sumă de bani importantă. E o săptămână benefică pentru, plină de vești bune pentru această zodie, a spus Mihai Voropchievici.

Taur:

Se poate muta din casă! Astrele anunță o călătorie în această săptămână, să aibă bagajale făcute!

ADVERTISEMENT
Horoscop rune pentru săptămâna 15 -21 iulie. Mihai Voropchievici a făcut previziunile runelor

Gemeni:

Sunt puși puțin pe scandal, susțin o bătălie, dar nu ar trebui să fie îngrijorați. Să fie calmi și vor reuși să câștige!

Rac:

E într-o zonă de nebulozitate, e ceva misteriors în jurul lui, are lucruri pe care trebuie să le rezolve și le poate rezolva doar cu ajutorul celor divine. Ei nu prea comunică și au ceva pe suflet care nu și-a găsit rezolvarea.

ADVERTISEMENT

Leu:

O săptămână de oferte, comunicări și mesaje. Poate pleca la munte sau la mare. Se anunță o mulțime de lucruri bune. Primesc tot felul de mesaje din toate părțile.

Fecioară:

Găsesc rezolvarea la problemele care le frământă. Trebuie doar să se angajeze într-o discuție sinceră cu cei din jur, în special cu cei din familie.

ADVERTISEMENT

Balanță:

Trebuie să se mobilizeze. Îi așteaptă o bătălie furtunoasă, o dispută aprinsă, dar vor reuși să iasă câștigători.

ADVERTISEMENT

Scorpion:

Ar putea să se mute din locuință sau să schimbe serviciul. Oricum ar fi, va alege ce trebuie. Se axează bine și rezolvă problemele.

Săgetător:

În săptămâna aceasta va da lovitura. E un salt rapid, calitativ în existența lui. E o săptămână benefică.

Capricorn:

Trebuie să lase toate problemele legate de trecut și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună. Chiar pentru un an mai bun.

Vărsător:

O dragoste nouă, fierbinte pasională în viața lor, Se așteaptă o vară fiebinte pentru ei de acum încolo.

Pești:

Au avut o săptămână mai grea, iar acum vor începe o viață nouă. E o revigorare în toate planurile și pot să o ia de la început.