News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 24 – 30 iunie 2019. Fecioarele au un viitor dur

22.06.2019 | 20:23
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 24  30 iunie 2019 Fecioarele au un viitor dur

Potrivit horoscopului runelor, realizat de  Mihai Voropchievici  pentru săptămâna cuprinsă între 24 și 30 iunie 2019, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, lucrurile nu vor sta tocmai bine pentru Fecioare. Iată, în rândurile de mai jos, ce spun runele pentru fiecare zodie.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 24-30 iunie 2019

Berbecii au depășit un stadiu mai puțin plăcut. Runa spune fertilitate și belșug pentru acești nativi. Trebuie să fie atenți la neatenție. Primesc vestea venirii pe lume a unui copil.

Taurii dau lovitura și se produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Este cu bani, este cu de toate. E o perioadă excelentă.

Gemenii intră în altercații. Se vor tot tensiona. Creează niște bătălii care se dovedesc a fi apă de ploaie. Trebuie să se calmeze mai mult.

Fecioarele vor avea o perioadă complicată. Sursa foto: Antena 3

Racii au parte de un mare succes

Racii au un succes colosal. Îl au pe Wunjo, adică runa supremă. Sunt niște câștigători din toate punctele de vedere.

Leii sunt nerăbdători. Trebuie să aibă ceva mai multă răbdare. Lucrurile frumoase vin, în general, la cei care nu forțează norocul.

Fecioarele, fac ce fac, și trebuie să dea dovadă de rezistență. E o săptămână mai dură pentru ele. Trebuie să își dozeze efortul. Să doarmă mai mult. E o perioadă anevoioasă.

Pentru Balanțe, săptămâna vine cu un mesaj dublu. Să nu își mai facă griji neîntemeiate pentru starea de sănătate a altor persoane.

Scorpionii trebuie să își consolideze poziția în societate și în familie. Să nu mai fie cu capul în nori.

Săgetătorii au astrele de partea lor. Își fac bagajele. Astrele îi vor trimite într-o călătorie, în concediu. Au parte de momente frumoase.

Capricornii trebuie să schimbe tactica. Dacă au fost prea răi, să fie mai buni. Dacă au fost buni, să fie și mai buni.

Vărsătorii au parte de cadouri surpriză. Primesc sume de bani importante.

Peștii au pentru prima oară din acest an probleme. Sunt pe o pojghiță de viață foarte subțire. Lucrurile vor fi complicate, deci, și pentru ei.