News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 iulie. Probleme serioase pentru tauri

06.07.2019 | 20:42
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 814 iulie Probleme serioase pentru tauri
Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul runelor pentru luna septembrie. Foto: Antena 3

Ca în fiecare săptămână, Mihai Voropchievici face horoscopul runelor, unul așteptat de toți pasionații. Astfel, astrologul a anunțat deja ce se întâmplă în săptămâna 8-14 iulie, una care va fi destul de dificilă pentru câteva zodii. Nu toată lumea va ieși pe minus. Conform cunoscutului numerolog, runele au fost blânde în anumite cazuri și n-au lăsat loc de interpretări. Totul va fi bine în următoarele 7 zile.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 iulie

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânal al runelor în emisiunea Adevăruri Ascunse prezentată de Cătălina Porumbel. Conform predicțiilor sale, zilele următoare vin cu noi provocări și transformări spectaculoase pentru cei mai mulți dintre nativi.

Berbec

Berbecul intră în atenția forței divine și este protejat din toate punctele de vedere. Va fi o săptămână interesantă pentru cei născuți în această zodie. Sunt posibile întâlniri de afaceri, chiar întâlniri de pe urma cărora pot rezulta adevărate povești de dragoste.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-14 iulie. Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici și-a prezentat horoscopul runelor la antena 3. Sursa foto – facebook

Taur

Este într-o săptămânâ în care e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă ce hotărâre ia, cum acționează și pe cine deranjează. În mod categoric, taurul nu are parte de zile tocmai fericite. Atenție și la cheltuieli, în mod normal femeile pot avea această tendință în următoarea săptămână.

Gemeni

Această săptămână este benefică pentru ei prin daruri, prin tot felul de bonificații. Îi iubește lumea. Poate fi vorba de căldură, de soare, de felul în care reușește să se facă plăcut în toate anturajele. Cel născut în zodia Gemeni trebuie să se aștepte la 7 zile liniștite la capătul cărora va avea zâmbetul pe buze.

Rac

Wunjo ajunge la Rac de această dată. Să împartă norocul și cu cei din jur. Dacă pentru unele zodii, lucrurile nu stau tocmai bine, racul poate să beneficieze și să adune mai totul în dreptul său. E o noutate, trebuie să recunoaștem.

Leu

Leul încă e dispus la o mică bătălie. Primesc un sfat: rămâneți calm și se rezolvă totul. Dar cum îl poți tempera pe leu? El știe una și bună. Atunci când are dreptate, atunci când știe că poate, absolut toată lumea trebuie să se dea din calea lui.

Fecioară

Intră într-o aură de mister. Va comunica greu cu cei din jur, va avea câteva frământări. Totul se va rezolva cu ajutorul forței divine. Vor fi 7 zile ușor dificile pentru că nimeni nu va reuși să îi înțeleagă pe cei născuți în această zodie.

Balanță

Balanțele au o săptămână în care niște adevăruri foarte importante ies la iveală și vin cu marcaj. Dacă au făcut lucruri bune vor avea marcaje benefice, dacă au greșit, vor suporta consecințele. Acum poate fi timpul unei…balanțe.

Scorpion

Au o săptămână de vești bune, cadouri, bani, tot ce e mai bun. După un început de an destul de dificil, lucrurile se schimbă pentru scorpioni. Culmea, dar se întâmplă lucrul acesta în timpul dominației leului, o altă zodie puternică.

Săgetător

Să fie pregătiți pentru că vor primi un mesaj. Runele nu au dezvăluit în totalitate dacă acesta este unul de bine, de rău sau orice altceva. Discutăm, în mod categoric, de un mesaj care în majoritatea cazurilor este așteptat.

Capricorn

Au parte de energie, schimbări benefice și fertilitate. E cu bătaie lungă, până la șase luni, deci cei care își doresc copii își vor vedea visul împlinit. Pentru capricorni următoarea săptămână poate fi decisivă din punctul de vedere al omului care se află lângă ei.

Vărsător

Intră într-o săptămână de renaștere a forțelor, de revigorare. Și vărsătorul trebuie să ducă mai întâi o bătălie pentru a fi siguri că își păstrează supremația asupra unor factori. Au nevoie practic de această confirmare și chiar de această luptă.

Pești

Trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat. Într-o săptămână a verii, peștii nu se simt neapărat perfect. Se pot întâmpla multe și nu toate vor avea impact pozitiv.