Life

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 14 – 20 februarie. Zodia care va avea parte de protecție divină

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Cunoscutul numerolog a dezvăluit previziunile runelor pentru următoarea săptămână. Unii nativi primesc vești bune.
12.02.2022 | 21:00
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici saptamana 14  20 februarie Zodia care va avea parte de protectie divina
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 14 - 20 februarie. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, ce se întâmplă cu toți nativii săptămâna următoare.

Cei mai mulți nativi primesc vești extrem de bune. Gemenii au parte de protecție divină, în timp ce nativii Balanță rezolvă toate problemele.

ADVERTISEMENT

Se anunță zile mai dificile pentru Lei.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 14 – 20 februarie. Zodia care va avea parte de protecție divină

Berbec

Sfatul pentru Berbec este să fie calm, să se liniștească. Totul se rezolvă, doar cu condiția să aibă răbdare. Runa spune: vrei surprize plăcute, atunci nu te grăbi pentru că strici plăcerea.

Taur

Taurul e puțin dat peste cap. Nu știe dacă să înceapă sau să nu înceapă. Runa îl anunță că este în plenitudinea forțelor și acum poate să înceapă o viață nouă. Se îndeplinește tot ce și-a dorit. Va avea o săptămână excepțională.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii intră într-o săptămână de protecție divină. Sunt protejați împotriva tuturor răutăților, a oamenii cu deochi, cu gânduri ascunse. Au și ei parte de un factor de protecție că au fost destul de încercați până acum.

Rac

Racul e pus pe scandal, pentru că el mereu vrea să dea vina pe cineva când greșește. Runa îl sfătuiește să mai tacă, pentru că vor avea de câștigat.

ADVERTISEMENT

Leu

E o săptămână în care trebuie să aibă forță, putere, tărie. Să treacă peste unele încercări care se ivesc. Nimic nu e întâmplător. Nu a luptat destul pentru a obține acele lucruri. Lucrurile acelea se răsfrâng ca un fel de Karma la ce nu au făcut în trecut.

Fecioară

Într-un interval scurt poate să primească un adevăr important, dar și enervant care poate să vină cu marcaj asupra lor, dar și cu schimbări.

ADVERTISEMENT

Balanță

Săptămâna în care puteți rezolva toate problemele pe care le aveți. Găsiți răspunsurile dacă convocați un consiliu de familie și puneți cărțile pe masă. Lucrurile trebuie rezolvate.

Scorpion

Scorpionului i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Vești bune, cadouri surpriză, sume de bani importante. O săptămână cu trei beneficii din trei surse diferite.

Săgetător

Sunteți sfătuiți să schimbați tactica. Ați fost buni, nu ați câștigat nimic. V-ați înfuriat, tot nimic. Așa că schimbați tactica. Vedeți voi unde ați greșit și ce trebuie să faceți.

Capricorn

Săptămâna viitoare sunteți pe cai mari. Câștigați pe toate planurile.

Vărsător

Contrar firii lor s-au manifestat mai agresiv. Au fost mai caustici într-o perioadă anterioară, iar acum prin felul lor direct pot avea probleme. Trebuie să fie prudenți că le alunecă picioarele.

Pești

Dragoste nouă, fierbinte. O iau de la capăt. La ei mereu e dublu sau nimic.

ADVERTISEMENT