News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 15 – 21 aprilie. Zodia care trebuie să schimbe macazul!

13.04.2019 | 20:24
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici saptamana 15  21 aprilie Zodia care trebuie sa schimbe macazul

Numerologul Mihai Voropchievici a citit în rune ceea ce se întâmplă cu zodiile în următoarea perioadă, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Săptămânile precedente runele au fost bune spre foarte bune, iar acum urmează ceva impasuri, schimbări, unele benefice, altele ba, plecări, dar și dragoste la prima vedere.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 15 – 21 aprilie 2019

Cei vizați de numerolog sunt nativii zodiei Berbec. Ei vor avea o perioadă în care sunt nevoiți să se reinventeze, căci știu că au greșit cândva, iar karma pare că nu a uitat și nu a iertat, așa că acum este timpul fie să vă reinventați, fie să suferiți.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 15 -21 aprilie. Zodia care tună și fulgeră!
Zodia care tună și fulgeră!

Berbec

Săptămâna urmatoare va trebui să schimbe macazul, să nu mai meargă pe aceeași axă. Dacă a greșit și a făcut niște lucruri, să schimbe metoda. Să devină mai bun și în viața lui și în viața celui cu care vine în contact.

Taur

Taurul are o săptămâna în care intră în grația divină a celor din jur. Ei vin cu schimbări, iar cineva care se gândește la ei, vine cu cadouri. Este în sfera de atenție a celor dragi.

Gemeni

Gemenii sunt în căutări nebune. Focul dragostei este aprins și aveți și șansa să o găsiți. Puteți chiar să puneți temeliile unei căsnicii sau a unei relații de lungă durată.

Rac

Racii sunt câștigători pe toate planurile săptămâna următoare: dragoste, bani, afaceri.

Leu

Leul, care are nevoie de schimbări în viața lui și trebuie să apară aceste schimbări, se pregătesc pentru nou în toate segmentele.

Fecioară

Fecioarele se închid în ele, devin mai introvertite. Ele sunt mai secretoase săptămâna următoare, iar toate ies la iveală cu ajutorul divin. DUmnezeu intervine și rezolvă aceste probleme.

Balanță

Balanța a fost guralivă, așa că perioada următoare sunteți luat la ochi. E o perioadă când puteți cere o mărire de salariu.

Scorpion

Scorpionii sunt în săptămâna renașterii, a revigorării totale din punct de vedere financiar, mental, psihic. Ei au băut izvorul de apă vie.

Săgetător

Nativii zodiei sunt pe cale de a afla un adevăr foarte important, care poate veni cu marcaje benefice, dacă ați făcut lucruri bune. Totul se poate shcimba în jurul vostru în funcție de necesitățile voastre.

Capricorn

Capricornii sunt cu gândul la plimbări. Vor să își facă bagajele și să plece în lume, la multă relaxare. Astrele anunță o călătorie.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-o săptămână în care nu se temperează deloc. Eu tună și fulgeră, dar țineți minte că toate se rezolvă dacă vă calmați.

Pești

Peștii trebuie să se relaxeze total, căci aveți persoane aproape care sunt bolnave ori sunt într-un simplu impas. E recomandat să îi vizitați și să comunicați cu ei.