News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de noroc colosal vara asta

06.07.2019 | 17:51
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici Zodia care va avea parte de noroc colosal vara asta

Mihai Voropchievici prezintă previziunile sale pe toată durata acestei veri, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi, dar mai ales pentru Gemeni. Norocul le va surâde în următoarea perioadă, fie că vorbim despre sfera profesională sau cea emoțională.

Predicțiile lui Mihai Voropchievici pentru întreaga vară

Berbec

Dacă ești născut în zodia Berbecului, trebuie să știi că vara se anunță un bun prilej pentru a analiza relația în care te afli, dar și aspectul profesional, mai ales că actualul loc de muncă ți-a produs numeroase neplăceri în ultima vreme.

Taur

Acordă prioritate relației sentimentale și, de ce nu, căsătoriei. Dacă simți că persoana de lângă tine este tot ce ți-ai putea dori, nu te poate opri nimeni să duci povestea de dragoste la un nou nivel, mult mai oficial.

Cunoscutul astrolog Mihai Voropchievici. Sursa foto: antena3
Cunoscutul astrolog Mihai Voropchievici. Sursa foto: antena3

Gemeni

În mod cert, vara asta se anunță una perfectă pentru tine, așa că nu trebuie decât să ai puțină răbdare și să aștepți cu sufletul deschis toate oportunități-le ce ți se vor ivi. Crede-ne pe cuvânt, vei avea doar de câștigat dacă le vei da curs.

Rac

Ai tendința să te transformi într-un justițiar pentru oricine, oricând, lucru care nu este indicat, mai ales că se anunță o vară plină de evenimente solicitante. În plan profesional, vei avea ocazia să cunoști oameni noi, iar colaborările se anunță extrem de productive.

Leu

Se anunţă o perioadă agitată în care se recomandă mai multe relaxare pentru că altfel riști să ai grave probleme. Cu mai multă concentrare la locul de muncă, succesul va fi, însă, de partea ta.

Fecioară

Esti una dintre zodiile fericite vara asta, mai ales că problemele par să dispară complet din peisaj. Mai mult decât atât, ți se oferă oportunitatea unui job foarte bine plătit, așa că nu ar trebui să dai cu piciorul unei astfel de oferte.

Balanță

Toate lucrurile bune vin extrem de ușor, trebuie doar să ai răbdare. Ai ocazia să te remarci în ochii superiorilor de la locul de muncă, datorită perseverenței și entuziasmului de care dai dovadă. Ține-o tot așa!

Scorpion

Se anunță o vară cât se poate de benefică, mai ales că ai parte de posibilități nesfârșite, fie că vorbim de planul profesional sau de cel sentimental. Relația cu persoana iubită merge ca pe roate și nu este exclus să faceți pasul spre altar.

Săgetător

Ai parte de o perioadă plină cu lucruri bune, mai ales dacă îți folosești inteligența. Dragostea, însă, rămâne punctul nevralgic, astfel că trebuie să ai mare grijă. Nu ar fi bine să îți superi partenerul de viață, mai ales în această perioadă.

Capricorn

În următoarea perioadă, Mihai Voropchievici îți recomandă să te bucuri și să renunți la nervi, mai ales când vine vorba de serviciu. Cu o astfel de atitudine nu faci altceva decât să provoci conflicte nedorite. Păstrează-ți calmul!

Vărsător

Vei simți că poti realiza orice, întrucât succesele din această vară îți dau aripi. Încearcă, totuși să nu devii prea euforic. Ține minte că odată ce ai ajuns foarte sus, există riscul să și cazi. De aceea, fii cu băgare de seamă!

Pești

Ai parte de o vară fantastică. Asta dacă reușești cumva să scapi de încăpățânarea caracterisitică. Sau măcar să o mai domolești, în special când vine vorba de relația cu persoana iubită.