Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici. Zodiile care se iubesc în secret

Claudiu Ilie   
în HotNews
11/05/2019, 21:19
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici. Zodiile care se iubesc în secret GALERIE FOTO
Horoscop rune Mihai Voropchievici iubiri secrete

Celebrul astrolog Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” despre zodiile care iubesc în secret și despre cum trebuie abordate acestea. va fi greu însă să te apropii de aceste zodii, deoarece nu ăși vor face cunoscute niciodată sentimentele, nici dacă le picuri cu ceară!

Așa arată horoscopul cu Rune al lui Mihai Voropchievici pentru zodiile care iubesc în secret

Rac

Racii ăși iubesc casa, căminul, lucrurile care îi înconjoară. Sunt reticenți și se tem să dea totul și nu fac publice pasiunile și iubirile lor. Sunt capabili să iubească în secret, fără ca nimeni altcineva să afle vreodată. De multe ori, nici cei asupra cărora își orientează sentimentele nu vor ști acest lucru. Nimeni nu ar trebui să aibă simple aventuri cu acești nativi, deoarece racii întărâtă și incită, apoi dispar. Atunci când își găsesc însă partenerul, sunt dispuși să-i ofere totul.

Capricorn

Nativii născuți sub zodia Capricorn sunt reținuți și își exprimă cu greu sentimentele. Sunt temători și nu se încred în cei din jur decât foarte greu. Până câștigă curaj, acești nativi iubesc în taină. Capricornul este mereu îndrăgostit, dar nu arată asta nimănui. Noi trebuie să înțelegem semnele pe care ni le arată el. Fac o reală pasiune pentru muncă, iar când iubește…nu o spune foarte des, ci o arată. Partenerul lor nu trebuie să aștepte adevărate declarații de dragoste din partea lor.

Horoscop rune Mihai Voropchievici iubiri secrete
Horoscop rune Mihai Voropchievici iubiri secrete

Pești

Peștii sunt visători și sensibili, dar și foarte posesivi, atunci când se îndrăgostesc. Peștii ar fi capabili să te ia în brațe și să nu-ți mai dea drumul. Cu greu își arată pasiunea pentru cineva, indiferent cât de arzătoare ar fi aceasta, deoarece le este cumva rușine să o arate foarte des.

Scorpion

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului sunt secretoși și iubesc de la distanță. Dacă persoana care le-a intrat în colimator se prinde, bine, dacă nu….nu. Nu va afla niciodată de la Scorpion adevăratele sale sentimente. Preferă să te studieze de la distanță, să se intereseze despre tine, dar până vor  face primul pas va tree ceva timp. Au însă acel curaj de câteva secunde de nebunie, cât este nevoie să facă până la urmă o cucerire.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte dificile și nu apreciază complimentele legate de fizic și poveștile nu sunt pentru ele. Chiar dacă nu privesc spre persoana pe care o plac, o studiază cu mici ocheade, menite să găsească punctele sensibile ale acesteia. Când va fi nevoie, Fecioara va ataca, însă fără să-ți dai seama, deoarece nu va fi niciodată atât de deschisă încât să-și mărturisească direct sentimentele.

Închide ×