Life

Horoscop rune iunie 2023. Mihai Voropchievici avertizează toate cele 12 zodii! Nu scapă niciuna!

Horoscop rune iunie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești extrem de importante pentru a șasea lună a anului. Ce ne așteaptă pe toți?
01.06.2023 | 11:15
Horoscop rune iunie 2023 Mihai Voropchievici avertizeaza toate cele 12 zodii Nu scapa niciuna
Horoscop rune iunie 2023. Mihai Voropchievici, avertizări serioase!
ADVERTISEMENT

Horoscop rune iunie 2023. Mihai Voropchievici vine cu avertismente pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european.

Horoscop rune iunie 2023. Mihai Voropchievici, vești cumplite pentru toate cele 12 zodii

În premieră, toate zodiile sunt puse în niște situații-limită, căci iunie, din punct de vedere numerologic, stă sub patronajul cifrei 4.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Taurii, Gemenii, dar și Racii, sunt în vizorul astrelor. Pentru fiecare din aceste 5 zodii urmează o perioadă în care, mai mult ca niciodată, trebuie sî își mobilizeze toate forțele.

Săgetătorii și Peștii trebuie să fie atenți la bani

Leii, Fecioarele, Balanțele și Scorpionii sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă de ceea ce fac în această lună. Orice exces le poate dăuna. Este o perioadă cu multe capcane și e recomandat ca aceste zodii, dar și restul să acorde o atenție mai mare stării de sănătate.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune iunie 2023. Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii sunt plini de idei, însă în iunie vor fi nevoiți să se focuseze mai mult pe ceea ce vor să întreprindă. Nu de alta, dar nu e o lună strălucită din punct de vedere financiar, din contră!

Este luna în care banii vin și pleacă. Sumele pe care le câștigăm ne dau bătăi de cap tocmai din cauza faptului că nu stau prea mult în buzunarul nostru. Vom fi, cumva, obligați să facem față cheltuielilor neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ajuns la această situație? Cum de toate cele 12 zodii sunt avertizate să fie mai atente? Explicația vine din numerologie. Cifra lunii este 4, iar această e obținută din adunarea lui 6 cu 7 (cifra anului 2023). Rezultatul este 13, deci 4.

Horoscop rune iunie 2023: Cifra 4 ne aduce belele

Șase este simbolul dragostei, al armoniei, al înțelegerii, dar pe lângă dragoste și armonie, mai există și partea neplăcută. Se pot strica niște căsnicii, se pot strica relații de orice natură.

Horoscop rune iunie 2023. Numerologic, anul 2023 simbolizează cifra 7. Adunăm 6 cu 7 și ne dă 13, o lună cu mult neprevăzut, căci 13 e cifră a norocului, dar și una a ghinionului. 13 este considerat o cifră a schimbărilor și transformărilor rapide. Iată ce încărcătură are.

ADVERTISEMENT

Luna iunie are forța numerologică a cifrei 4. Este o cifră dură care implică, de obicei seriozitate multă. Multă muncă, multe responsabilități. E o lună de construcție. Indiferent de zodie, toate zodiile vor trece, vrând, nevrând, prin niște schimbări majore.

Veți avea foarte mult de lucru, dar nu trebuie să dăm bir cu fugiții. E mai rău cu banii în luna iunie pentru toate zodiile. Banii vin și zboară și de multe ori s-ar putea să suferim din cauza sumelor lichide, cash-ul.

Iunie, luna în care excesele pot dăuna

4 ne atenționează să nu facem excese, ce mâncăm, cum mâncăm, deoarece sunt șanse să ne îmbolnăvim. 4 ne poate aduce și probleme cu sănătatea.

Horoscop rune iunie 2023. Trebuie să fim atenți la felul în care avem grijă de corpul nostru. O vizită la stomatolog nu ar fi tocmai rea, ba chiar e recomandată mai ales în luna iunie, precizează numerologul și astrologul Mihai Voropchievici.

A șasea rună, pentru că suntem în luna șasea, vine cu vești importante. Runa ne spune că rămânem în așteptarea unei schimbări importante, chiar în prima parte a lunii. Trebuie să fim pregătiți, căci schimbarea asta este valabilă pentru toate cele 12 zodii.

Orice schimbare înseamnă avânt, energie, ceva bun, benefic. În plus, avem parte de acțiune. Mai trebuie să și călătorim, să muncim, să ne distrăm, dar totul trebuie făcut cu măsură.

Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.